Mercedes-Benz Concept EQV: prima călătorie pe deplin electrică în orașul mediteranean Barcelona

La scurt timp după premiera mondială de la Salonul Auto de la Geneva, Concept EQV și-a încheiat prima călătorie urbană. În portul Barcelona, ​​vehiculul a arătat că viitorul electric pentru MPV-urile premium este plauzibil.

La Salonul Auto de la Geneva, a fost prezentat publicului primul MPV de clasă premium electric: Conceptul EQV, Mercedes-Benz a demonstrat cum poate să arate viitorul fără emisii în acest segment.

Vehiculul vizează în mod egal familiile, entuziaștii sportivi sau serviciile de transfer de calitate. Cu exteriorul său progresiv, Conceptul EQV a provocat agitație printre trecători în oraș. În special, grila de radiator tipică EQ cu bandă LED continuă a lăsat o impresie de neuitat.

Pe lângă designul său atractiv, conceptul EQV se referă în special la electromobilitatea practică, zilnică și locală fără emisii. Principalele caracteristici tehnice includ o autonomie de până la 400 de kilometri și o funcție de încărcare rapidă integrată. Aceasta înseamnă că o cantitate suficientă de energie pentru aprox. 100 de kilometri pot fi încărcate în aproximativ 15 minute. În plus, autovehiculul oferă cel mai înalt nivel de confort la interior și funcționalitate maximă, asta datorită gamei variate de configurații posibile.

Conceptul EQV dezvoltă o putere de 150 kW si o viteză maximă de 160 km / h. Energia este furnizată de o baterie litiu-ion cu o capacitate de 100 kWh. Acesta este amplasată în partea inferioară a vehiculului, asigurând suficient spațiu în interior pentru pasageri.

Foarte curând, Mercedes-Benz Vans va face următorul pas: un model de serie este planificat pentru a fi prezentat publicului la IAA din Frankfurt în acest an, pe baza conceptului EQV. 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings