MHS Truck & Bus Group a înregistrat o creștere a cotei de piață cu 0,8% în 2019

Anul trecut, MHS Truck & Bus Group a înregistrat o creștere a cotei de piață cu 0,8% în condițiile în care piața totală de vehicule comerciale grele noi a scăzut cu 8%.

Cota de piaţă înregistrată în 2019 de MHS Truck & Bus Group în ceea ce priveşte vânzările de vehicule comerciale grele noi a crescut cu 0,8% în condițiile scăderii pieței totale cu 8%. Pe piața vehiculelor de construcții și specializate grele noi, MHS Truck & Bus a înregistrat o cotă de piață de 26%, ocupând poziția de leader.

Rezultatele obținute în 2019 de MHS Truck & Bus Group au fost confirmate atât pe plan național cât și internațional. Grupul a fost distins cu locul I oferit de către Camera de Comerț și Industrie a României pentru activitatea desfășurată în domeniul său, precum și cu Trofeul “Importer of the Year 2019” acordat de MAN Truck & Bus SE.

Cele mai solicitate modele anul trecut au fost MAN TGX 18 tone 4×2 (autotractor), MAN TGS 41 tone 8×4 (autobasculantă) și MAN TGS 35 tone 8×4 (autobetonieră), MHS Truck & Bus Group livrând în 2019 câteva flote. Astfel, pe segmentul de transport internațional grupul a livrat o flotă de peste 30 de camioane și două flote de peste 20 de camioane, iar pe segmentul de transport distribuție o flotă de peste 30 de camioane.

Pe segmentul autocarelor si autobuzelor, compania a livrat, în 2019, către clienții săi, un numar de 7 unități.

Activitatea grupului pe segmentul de vehicule comerciale grele rulate a reprezentat, în 2019, un an de consolidare și dezvoltare. În decursul anului precedent au fost livrate peste 400 unități, activitatea fiind concentrată în mod constat pe optimizarea platformei online de prezentare a ofertelor de  vehicule disponibile în stoc, cu scopul de a permite accesului rapid și facil al clienților la toată gama de oferte. De asemenea, la începutul anului 2020, MHS Truck & Bus Group a lansat o aplicație dedicată diviziei MAN Rulate, unde clienții pot verifica rapid și ușor stocul disponibil de camioane rulate și locația în care pot fi vizionate.

Și activitatea de After Sales a MHS Truck & Bus Group s-a dezvoltat pe parcursul anului precedent, înregistrându-se o creștere semnificativă a unuia dintre cei mai importanți indicatori, numărul lucrărilor de service. Astfel, în 2019 au fost înregistrare cu 13,2% mai multe lucrări de service în comparație cu 2018. Vânzările de piese și accesorii originale realizate prin rețeaua națională MHS Truck Service au crescut, în 2019, cu 11% față de 2018.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings