Milence deschide cea mai mare stație publică de încărcare pentru vehicule grele electrice

Milence, joint-venture-ul dintre Daimler Truck, Grupul Traton și Grupul Volvo, a deschis cea mai mare stație de încărcare de până acum în portul Antwerp-Bruges din Belgia. La deschidere a fost prezent și Maroš Šefčovič, vicepreședinte executiv pentru European Green Deal.

Potrivit lui Anja van Niersen, CEO al Milence, viitorul lui Milence prinde contur cu această adăugare strategică. Cu o capacitate totală de 289 de milioane de tone pe an, portul belgian este un nod important pentru comerțul mondial și o legătură importantă în rețeaua Milence. Anja van Niersen, CEO Milence: „Aflat pe coridorul Rin-Alpi, una dintre cele mai aglomerate rute de transport de marfă din Europa, aceasta oferă infrastructura de încărcare acolo unde este cea mai necesară pentru a permite transportul durabil de mărfuri pe tot continentul.”

O a doua stație de încărcare este planificată să se deschidă la sfârșitul acestui an, la parcarea de camioane Goordijk. Această stație de încărcare are cinci încărcătoare CCS care alimentează zece stații de încărcare cu energie. Milence plănuiește o tranziție rapidă la sistemul de încărcare Megawatt (MCS) pentru ambele stații de încărcare, de îndată ce tehnologia este disponibilă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings