Minibusul anului 2019: Mercedes-Benz Sprinter City 75

Cu cel mai recent model din seria Sprinter City 75, Mercedes-Benz a câștigat Testul Eurobit din acest an din Madrid. Pe baza noii generații Sprinter, a fost creat un vehicul care nu numai că oferă un spațiu impresionant dar și numeroase repere tehnologice, ce demonstrează modul în care funcționează transportul public modern cu microbuze.

Jurnaliștii au fost deosebit de dornici să sublinieze faptul că producătorul a reușit să creeze spațiu pentru până la 38 de pasageri și a folosit spațiul disponibil cât mai eficient posibil. Prin implementarea noii punți spate, sarcina economică a vehiculului a fost din nou îmbunătățită drastic.

 

„Suntem foarte mulțumiți de premiu pentru Sprinter City 75. Pentru Mercedes-Benz aceasta este o confirmare că, chiar și în segmentul minibus, operatorii și companiile de transport au nevoie de cea mai mare flexibilitate posibilă și vehicule cât mai economice posibil „, subliniază Till Oberwörder, Head of Daimler Buses & Chairman of the Board of Management at EvoBus GmbH.

Un aspect care a primit un credit special a fost proiectarea independentă a vehiculului, care este pe deplin reprezentativă pentru cerințele ridicate ale transportului public local. Mai precis, parbrizul său panoramic de mare înălțime nu asigură doar o vizibilitate impresionantă, ci oferă și o locație discretă pentru afișarea destinației. Unic în această clasă de vehicule sunt ferestrele mari laterale, care oferă un sentiment de deschidere.

Tehnologia utilizată la bordul noului Sprinter City 75 a fost de asemenea capabilă să convingă juriul de specialitate de faptul ca acesta este unul dintre cele mai sigure din segmentul său. Printre sistemele aflate la bord se numără programul electronic de stabilitate ESP (standard), precum și Crosswind Assist și Assist Brake Assist.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings