Modificarea tarifelor pentru plata taxelor de drum in Belgia

Incepand cu data de 01.07.2020, autoritatile belgiene din regiunile Flandra si Bruxelles au anuntat noi modificari la plata taxelor de drum in Belgia. Tarifele aplicate in prezent se vor majora, in conformitate cu ultima ordonanta data de catre Viapass. Regiunea Valonia nu a anuntat majorari de taxe.

Cea mai mare crestere medie a tarifelor de +12.97% este aplicabila pentru vehiculele cu tonaj mai mare de 32 tone pe austrstazile din regiunea Flandra. In acelasi timp aceasta regiune reduce tarifele semnificativ pentru vehiculele cu greutate intre 3.5t-12 tone, o cadere in medie de -28.07 %.

Cresterea medie a tarifelor in regiunea Bruxelles autostrazi pentru vehiculele cu tonaj mai mare de 32tone este de +0.78. Regasiti mai jos detaliat tarifele noi versus cele vechi pentru fiecare regiune in parte.

In cazul in care aveti on bord aparate Satellic, furnizorul aparatelor recomanda ca acestea sa fie tinute in priza pentru actualizarea softului necesar pentru noile modificari la plata taxelor de drum, de dupa 01.07.2020. In cazul in care aparatele nu sunt actualizate dupa 01.07.2020 acestea se vor efectua in momentul in care aparatele vor fi conectate la priza insa riscati sa aveti un led rosu in timpul actualizarii.

!!! Va reamintim ca pentru evitarea amenzilor in Belgia  va trebui sa aveti led verde si ramane obligativitatea conectarii aparatului la priza camionului cu 2h inainte sa intrati in aceasta tara.

Gasiti mai jos lista completa cu noile modificari la plata taxelor de drum din Belgia incepand cu 01.07.2020
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings