Motor de 11L pentru Renault Trucks D WIDE

Renault Trucks îşi completează gama sa de distribuţie echipând camionul D WIDE cu un motor de 11 L. Acest vehicul, cu masa maximă în combinaţie de la 18 la 26 t, ideal pentru distribuţie şi servicii comunale, este acum disponibil cu un motor de 8 şi 11 L de la 250 cp la 430 cp

cabina

Renault Trucks îşi extinde selecţia de motoare pentru gama de distribuţie prin dotarea gamei D WIDE cu motorul de 11 L DT11 Euro 6. Cu această nouă opţiune de motor, Renault Trucks D WIDE poate fi echipat acum cu doua versiuni de puteri, 380 cp/1800 Nm şi 430 cp/2050 Nm.
Această nouă ofertă îi permite producătorului Renault Trucks să acopere toate nevoile clienţilor săi în căutarea unor vehicule puternice, păstrând în acelaşi timp o cabină cu intrare joasă pentru mai mult confort. Accesul în cabina D WIDE a fost proiectat pentru a face viaţa de zi cu zi a şoferului mai uşoară, acesta fiind nevoit să se urce şi să se dea jos din vehicul frecvent. D WIDE prezintă două trepte anti-alunecare la doar 340 mm de sol. Aceastea fac posibil ca Renault Trucks D WIDE DTI11 să satisfacă perfect nevoile activităţilor legate de mediu, transport prin intermediul cisternelor şi transport auto.
Renault Trucks D WIDE este dotat standard cu o cutie de viteze automatizată Optidriver. De asemenea, este posibilă montarea pachetului Fuel Eco, care include un mod de schimbare a vitezelor optimizat pentru reducerea consumului de combustibil, un sistem de oprire automată a motorului, Ecocruise control, compresorul de aer decuplabil şi modul Power inhibat. Pentru un surplus de confort şi siguranţă, optional este disponibil şi retarder-ul Voith.
În ceea ce priveşte D WIDE, Renault Trucks C 2.3 m poate fi echipată cu motorul DTI11. Vehiculul este în mod special potrivit pentru activităţi legate de mediu cum ar fi colectarea gunoiului menajer, care solicită o putere mai mare, dar şi coborârea şi urcarea frecventă a echipajului din cabină. În total, există 16 modele D WIDE C Cab 2.3 m care sunt acum echipate cu motorul DTI11.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings