Noul Actros pornește în turneu prin România

Turneul de promovare a noii generații de camioane Actros și Arocs se va desfășura în perioada 21 septembrie – 12 octombrie. Turneul va începe în Arad și va continua în Sebeș, București și Suceava. Participanții vor avea ocazia să descopere inovațiile noilor modele, să primească informații despre serviciile de telematică și post-vânzare oferite de Mercedes-Benz Trucks și să testeze cele mai inteligente camioane din lume în prezența instructorilor TruckTraining, care vor oferi sfaturi despre modul de operare eficientă al celor două autovehicule. Totodată, în locații vor fi prezenți reprezentanți ai Mercedes-Benz Financial Services pentru consiliere referitor la opțiunile de finanțare.

 „Noile Actros și Arocs îmbină inovația și tehnologia pentru a desăvârși experiența de utilizator a șoferilor și, în același timp, pentru a satisface așteptările proprietarilor în ce privește costurile totale reduse și nivelurile înalte de siguranță. Suntem mândri să prezentăm noile generații Actros și Arocs, acest turneu reprezentând pentru noi oportunitatea de a le demonstra clienților din România că noile modele reprezintă viitorul autovehiculelor comerciale de transport pe distanțe lungi, respectiv construcții”, a declarat Valeriu Zaharia, Managing Director Trucks & Buses în cadrul Mercedes-Benz România.

 Toți vorbesc. Doar unul acționează.

 La un an de la lansarea în cadrul evenimentului de la Berlin din septembrie 2018, urmat de prezentarea noii generații de camioane la Salonul Auto de Autovehicule Comerciale IAA 2018 de la Hanovra, noile Actros și Arocs redefinesc standardele în segmentul autovehiculelor comerciale grele, prin nenumăratele inovații tehnologice introduse. Acest fapt este confirmat de clienții care au început să intre în posesia noilor modele din iunie 2019.

Noua generaţie Actros, camionul emblematic al Mercedes-Benz Trucks, este cel mai modern camion din lume, cu cel mai înalt grad de siguranță, eficiență și confort. Oferă o gamă generoasă de sisteme de asistență, printre care se numară Active Drive Assist – sistemul ce îi oferă şoferului posibilitatea conducerii semi-autonome la orice viteză; MirrorCam – ce aduce o îmbunătățire semnificativă în ceea ce privește vizibilitatea în oglinzi – înlocuite cu camere video și display-uri interioare, aerodinamica, siguranța și manevrarea autovehiculului; Active Brake Assist 5 – cel mai avansat sistem de asistență la frânare din lume, ce recunoaște vehiculele, obstacolele, dar și pietonii aflați în mișcare sau staționari în fața camionului și frânează până la oprirea completă a camionului, evitând impactul; Multimedia Cockpit – ce oferă șoferilor ușurință în utilizare și confort la citirea afișajelor; Traffic Sign Assist – ce asistă șoferul în respectarea regulilor rutiere; Stability Control Assist pentru semiremorci și remorci, precum și Highbeam Assist. Noile îmbunătățiri tehnologice asigură, de asemenea, o reducere a consumului de până la 5% pe drumurile naționale și cu până la 3% pe autostrăzi, față de performanțele deja economice ale modelelor anterioare.

Aceste noi caracteristici inovatoare sunt disponibile și pentru Arocs, camionul pentru construcții de la Mercedes-Benz Trucks. De exemplu, fiecare Arocs beneficiază de Predictive Powertrain Control îmbunătățit, ca dotare standard, crescându-i astfel eficiența, mai ales în cazul traficului în construcţii, cu dese opriri scurte.

Noile Actros și Arocs beneficiază acum și de Mercedes-Benz Truck App Portal, o platformă deschisă pentru utilizarea aplicațiilor, care poate fi folosită pentru întreaga flotă a clientului, inclusiv pentru modele de la alți producători.

 

„Așteptăm cât mai mulți doritori să urce la bord și chiar să conducă noile camioane, pentru că experiența la volan este cu totul alta decât atunci când citim despre inovațiile noului Actros. Este camionul cu cel mai ridicat nivel de digitalizare, iar sistemele îmbunătățite de asistență sporesc atât eficiența, cât și siguranța camionului și a șoferului. Să nu uităm de Uptime, serviciul prin care disponibilitatea camionului este la cel mai înalt nivel, Fleetboard și desigur întregul pachet de servicii post-vânzare, împreună cu ofertele atractive de finanțare ale partenerului nostru Mercedes-Benz Financial Services. Cu alte cuvinte, întreaga echipă Mercedes-Benz Trucks România pornește în turneu și își așteaptă clienții în cele patru locații din: Arad, Sebeș, București și Suceava”, a declarat Cătălin Barbur, Sales Manager Trucks în cadrul Mercedes-Benz România.

Până în prezent, în România, au fost livrate deja 50 de camioane din noua generație Actros, iar alte zeci de unități sunt în producție sau în curs de livrare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings