Noul Centru de vânzări și service Iveco Truck Service, inaugurat în Vințu de Jos

Pe 20 Iulie 2017 avut loc inaugurarea noului Centru Iveco Truck Services de vânzări și service din Vînțu de Jos, județul Alba. Panglica a fost tăiată de Vincenzo Nicolò, Business Director Iveco și de Iulian Costea, Director General Iveco Truck Services, împreună cu Ion Iosif Josan, Primar al localității Vințu de Jos, deschizând astfel oficial Centrul.

DSC_1102

Cu o suprafață construită de peste 2.000 metri pătrați care adăpostește birourile comerciale și un service pentru asistența vehiculelor, și cu o parcare anexă de 3.000 metri pătrați, Centrul de vânzări și service este situat strategic în teritoriu.

Centrul din Vințu de Jos va fi punct de referintă pentru vehiculele noi și rulate Iveco de pe tot teritoriul țării și va gestiona numeroase activități printre care consultanță comercială și financiară oferită clienților, inspecție tehnică a vehiculelor, asistență tehnică, vânzare de piese de schimb. Asistenţa în cazul necesităţii de servisare este acordată de către o echipă de tehnicieni IVECO bine instruiţi şi cu o vastă experienţă, folosind cele mai avansate instrumente de diagnosticare.

DSC_1071

Prin activitățile noului centru, Iveco își susține obiectivul lărgirii ofertei către clienții proprii, prin intermediul celor mai bune vehicule și servicii destinate clienților finali.

Această inaugurare a fost, de asemenea, o oportunitate de a confirma rolul strategic jucat de România în cadrul Iveco și în ceea ce privește sectorul de vehicule comerciale. Iveco operează în această țară de peste 20 de ani și este prezent în teritoriu cu 18 puncte de vânzare și 27 puncte de service, gestionate direct sau prin antreprenori locali.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings