Noul Mercedes-Benz Clasa V este disponibil în România pentru comenzi

Noul model Clasa V, cel mai spațios membru al familiei de autoturisme din Stuttgart, este disponibil pentru comenzi în România, primele livrări fiind programate pentru luna iunie. Comenzile pot fi plasate în cadrul Centrelor Autorizate de Vânzări Mercedes-Benz.

Prețurile încep de la 32.929 EUR (fără TVA), pentru modelul Mercedes-Benz Clasa V 220d VKR/K, cu noul motor diesel OM 654 cu patru cilindri.

„Clasa V reflectă perfect filozofia de design Sensual Purity a autoturismelor Mercedes-Benz, îmbinând aspectul dinamic, elegant, cu formatul XXL. Conceptul spațiului variabil de la interior, sistemele inteligente de asistență și siguranță, precum și sistemele multimedia conectate excelent în rețea fac ca Noua Clasa V să se adapteze la o gamă largă de cerințe, fiind așadar un autovehicul versatil, perfect atât pentru business, cât și pentru agrement,” a declarat Batiste Pascalin, Managing Director Mercedes-Benz Vans România.

 Noul V redefinește conceptul de autovehicul multifuncțional

Mercedes-Benz Clasa V dispune de spațiu pentru până la 8 persoane și vine cu un concept de depozitare inteligent, ce reflectă eleganța și confortul asociate autoturismelor Mercedes-Benz. Astfel, autovehiculul este potrivit pentru mai multe tipologii de clienți, precum:

  • familii cu doi sau mai mulți copii
  • persoane active
  • furnizori de transport VIP sau servicii shuttle

Noua generație de motoare este mai eficientă și mai prietenoasă cu mediul, dispunând de caracteristici îmbunătățite pentru reducerea zgomotului și nivelului vibrațiilor. Caracterizat prin eficienţă și consum redus, motorul OM 654 a fost fabricat în așa fel încât să respecte viitoarele reglementări privind emisiile (RDE – Real Driving Emissions) și normele Euro 6d-TEMP. Majoritatea elementelor cu rol în reducerea eficientă a emisiilor sunt instalate direct pe motor.

Transmisia automată 9G-TRONIC este, pentru prima oară, disponibilă ca dotare opţională pentru Clasa V. Transmisia 9G-TRONIC se distinge datorită greutății și a dimensiunilor reduse. Dispune de un concept brevetat de viteze, cu patru mecanisme planetare și șase trepte de viteză.

Toate variantele modelului Clasa V au tracțiune pe spate ca dotare standard, însă, opțional, pot fi echipate cu tracțiune integrală 4MATIC. Astfel, Clasa V poate circula ușor, pe orice tip de teren – fie că este vorba despre traficul din orașe sau de o călătorie în afara acestora.

Sentimentul de siguranţă în timpul călătoriei are un rol foarte important pentru a trăi pe deplin toate experienţele. Cu ajutorul Crosswind Assist și ATTENTION ASSIST introduse ca dotări standard în urmă cu cinci ani, Clasa V a redefinit standardele de siguranță în acest segment. Noua Clasa V face un pas înainte cu noile sisteme Active Brake Assist și Highbeam Assist Plus.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings