Noul Volkswagen Crafter

Noul Crafter de la Volkswagen, va fi lansat oficial în această toamnă, le va oferi utilizatorilor un design exterior și interior complet nou, cel mai mic coeficient aerodinamic din clasa sa și asistență optimă pentru șofer.

Bazat pe un design modern, stilul noului Crafter promite un înalt grad de funcționalitate și atractivitate, precum și un nivel ridicat de calitate al materialelor folosite.

Noul Crafter este un vehicul complet schimbat. În acest sens, experții de la Volkswagen Autovehicule Comerciale au cerut părerea utilizatorilor și clienților, și pornind de la ideile și nevoile acestora au proiectat noul vehicul. Specialiștii clor de la Volkswagen, i-au însoțit în mod frecvent pe șoferi în drumurile lor. Astfel, a fost proiectat noul Crafter, cu un coeficient de 0,33, cel mai bun din clasa sa, realizand astfel un echilibru perfect între spațiul util și dimensiunile mașinii.

Având în vedere noul design, calitatea materialelor și confortul interior, noul Crafter va fi un model de referință în segmentul autovehiculelor comerciale, stabilind noi standarde în domeniu.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings