Numarul vehiculelor din programul Goodyear FleetOnlineSolutions a crescut cu 75%

Numarul vehiculelor comerciale coordonate prin utilizarea programului de management al anvelopelor pe baza de internet FleetOnlineSolutions (FOS) de la Goodyear se apropie de 350.000. Aceasta reprezinta o crestere de 75% in doar trei ani de zile si o noua piatra de hotar atinsa de Goodyear. Aceasta crestere remarcabila este testamentul pentru valoarea pe care operatorii de flote europeni o dau programului FOS, program care ii ajuta sa reduca Costul Total de Detinere gratie volumului mai redus de lucru cu hartogaria si a birocratiei, in sprijinul caruia vin si produsele premium de la Goodyear si reteaua pan-europeana de furnizori de service Truck Force.

Cresterea in popularitate a programului FleetOnlineSolutions continua in randul operatorilor de flote europeni, din ce in ce mai multi descoperind importanta si valoarea acestui program comprehensiv. Anvelopele noastre premium de camion reduc costurile gratie eficientei lor in materie de consum si a duratei lungi de viata, iar programul FleetOnlineSolutions impreuna cu reteaua de service pan-europeana TruckForce asigura servicii rapide, de calitate si eficiente din punct de vedere al costurilor,” a spus Waldek Jarosz, Director Fleet Solutions Truck la Goodyear Europa, Orientul Mijlociu si Africa.  “Serviciile si solutiile noastre FleetFirst, din care programul FleetOnlineSolutions face parte, furnizeaza un pachet complet de servicii pentru operatorii de vehicule comerciale, nu doar ajutandu-i sa economiseasca bani, ci dandu-le totodata starea de spirit necesara si beneficiile unui nivel mai scazut al birocratiei din care rezulta un Cost Total de Detinere mai scazut si un nivel mai mare al profitabilitatii.”

Goodyear_New_Milestone_FleetOnlineSolutions_2016

Avantajele pentru operatorii de flote pe care FOS le ofera includ un nivel redus al birocratiei, un sistem de facturare centralizat si un punct de contact central pentru toate chestiunile legate de anvelopele de camion si de operatiunele de facturare pentru serviciile asociate. Conditiile de pret si garantiile de plata pentru schimbul de anvelope pot fi de asemenea incluse aici.

 

Eficacitatea programului FOS este pusa de asemenea in valoare de rapiditatea cu care opereaza cei din reteaua TruckForce de la Goodyear in materie de asistenta rutiera la marginea drumului. In 2015, timpul mediu necesar pentru a aduce un vehicul inapoi pe drum dupa repararea unei pene a fost sub 121 de minute[1] – timp calculat din momentul in care s-a primit telefonul si pana in momentul in care camionul a plecat de la locul interventiei. O contributie suplimentara la acest service rapid il au si aplicatiile mobile e-Job si FOS Mobile, care permit un schimb de informatii si raporteaza situatii direct de la locul interventiei de tehnician prin intermediul unui device hand-held.

Filosofia Goodyear este de a veni in sprijinul consumatorilor de flote cu produse premium, cu servicii dedicate si solutii inovative pentru a ajuta la cresterea profitabilitatii businessului lor. Anvelopele de camion Goodyear, in special gamele FUELMAX si KMAX, asigura operatorii ca fiecare cost operational este tinut la un nivel scazut gratie nivelului scazut al rezistentei la rulare pe care aceste anvelope il au si a kilometrajului ridicat pe care acestea il ofera. Programul FOS ofera atat clientilor cat si furnizorilor de sevicii acces la toate informatiile relevante despre flote. Aceasta inseamna ca un consumator poate urmari evolutia interventiei on-line si in timp real, cu reconfirmarea faptului ca fiecare interventie se deruleaza in limita specificatiilor agreate si a costurilor convenite, in conditiile unui nivel semnificativ scazut al birocratiei. Cei 2000 de furnizori de service TruckForce localizati strategic in 28 de tari europene pot accesa detalii privitoare la flota si la vehicul online in limba locala ceea ce le permite sa realizeze interventia rapid si in conditiile exacte cerute de consumator.

[1] In baza informatiilor interne ale Goodyear.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings