O nouă structură organizațională pentru noi perspective – Mercedes-Benz România și Mercedes-Benz Trucks & Buses România

 

Batiste Pascalin Managing Director divizia Vans

Începând cu 1 ianuarie, subsidiara Daimler din România a lansat o nouă structură organizațională locală, ca parte a strategiei de dezvoltare sustenabilă în contextul viitorului mobilității. Astfel, diviziile Cars și Vans rămân sub umbrela companiei Mercedes-Benz România, iar diviziile Trucks și Buses se constituie într-o nouă organizație, ce funcționează sub numele Mercedes-Benz Trucks & Buses România.

Martin Schulz CEO Mercedes-Benz România

La nivel de management, Martin Schulz este responsabil în continuare de gestionarea diviziei de autoturisme și conducerea Mercedes-Benz România în calitate de CEO, Batiste Pascalin coordonează divizia Vans în calitate de Managing Director, iar Valeriu Zaharia devine CEO al Mercedes-Benz Trucks & Buses România.

„Datorită noii structuri organizaţionale, putem răspunde mai bine atât nevoilor clienţilor noştri, cât și contextului de evoluție dictat de mobilitatea viitorului. Ne vom continua activitatea sub aceleași principii și valori și vom fi mai adaptați pentru evoluția businessului, a industriei, a mobilității.”, a declarat Martin Schulz, CEO al Mercedes-Benz România.

Valeriu Zaharia CEO Mercedes-Benz Trucks & Buses România

„Noua formulă organizațională ne permite să fim mai eficienți și flexibili din punct de vedere operativ, contribuind astfel la creșterea și dezvoltarea businessului local. Este esențial să ne concentrăm asupra succesului clienților noștri și să îi inspirăm cu produse și tehnologii interesante și inovatoare, dar, în același timp, să punem în prim plan necesitățile pieței locale.”, a declarat Valeriu Zaharia, CEO al Mercedes-Benz Trucks & Buses România.

Project Future – strategia pentru un business sustenabil

Noua structură organizaţională urmează direcția strategică a companiei la nivel global – Project Future. De la 1 noiembrie 2019, Grupul Daimler AG a fost restructurat în trei entități juridice separate: Mercedes-Benz AG, ce coordonează producția de autoturisme și autovehicule comerciale ușoare, Daimler Truck AG, ce reunește portofoliul și serviciile pentru autovehicule comerciale grele și autobuze, și Daimler Mobility AG, responsabilă pentru serviciile financiare și potențiale zone noi de business.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings