(P) FOMCO GPS – Evitarea amenzilor HuGo in Ungaria

La cine se aplică plata taxei de drum HU-GO?

Sistemul electronic de colectare a taxei de drum, proporţional cu distanţa parcursă, a fost introdus pe teritoriul Ungariei începând cu data de 1 iulie 2013 şi acoperă o distanţă de 6692 kilometri (autostradă, şosele naţionale şi principale).

Obligația de plată prin sistemul de taxare electronic HU-GO bazat pe distanța parcursă revine la toate autocamioanele a căror greutate maxima totala admisă depășește valoarea de 3,5 tone și care tranzitează drumurile și autostrăzile taxabile. Este important de ştiut că autocarele (B2) şi  autovehiculele care intră în categoria D1 vor achiziţiona şi în continuare dreptul de utilizare a drumurilor în sistemul e-vinietă.

hu-go

Ce servicii vă oferă sistemul electronic de taxare de drum iControl ?

La sistemul electronic maghiar de colectare al taxei de drum se pot conecta unităţile de monitorizare a flotei, unităţile de bord ai furnizorilor de servicii de monitorizare prin GPS, care sunt colaboratori certificați în acest sens.

Comercializăm produse testate şi de încredere care au fost  dezvoltate şi fabricate de recunoscuta companie maghiară iData Kft, sub marcile iTrack și iControl .

De ce sunt avantajoase pentru dumneavoastră aceste pachete ?

iData, în proiectarea şi finalizarea serviciului electronic de taxe de drum şi dispozitivului de răspuns obiectivul principal a fost crearea unui sistem cu ajutorul căruia dvs. să puteţi să vă continuaţi munca în siguranţă, să evitaţi cu uşurinţă amenzile şi să nu fie nevoie să mai pierdeţi timp preţios cu plata taxei de drum.

Pentru clienții cu sistem de localizare prin GPS cu care suntem în relații contractuale

Lângă unitatea de GPS instalată deja, vă asigurăm la un preţ redus un dispozitiv, display de bord, pe care îl puteţi folosi gratuit prin serviciul WebControl, care reprezintă o platforma de monitorizare Online.

Utilizarea sistemului de taxe de drum este gratuită, dumneavoastră trebuie doar să achitaţi valoarea taxei de drum către Furnizorul Naţional de Taxe de Drumuri Zrt.

Pentru clienți noi

Vă puteţi conecta la sistemul maghiar de taxe de drum în timp ce vă puteţi monitoriza vehiculele! Sistemul de urmărire iTrack prin GPS este folosit eficient în Europa în aproape 20.000 de vehicule.

Dumneavoastră veți primi la pachet sistemul de monitorizare GPS pentru urmărire + display de bord + plata taxei + sistem Webcontrol gratuit.

Pentru clienții iData Kft., care sunt obligați la plata taxei de drum Hu-Go, accesul la sistemul de taxare și display-ul iControl cu servicii aferente sunt GRATUITE !

Vă scăpăm de un cost în plus, ce reprezintă efectiv display-ul de conectare.

Acesta este un dispozitiv care indică șoferului existența  unui sold pre-încărcare, sau este în scădere sau nu mai este acoperit.

De asemenea, indică dacă dispozitivul funcționează. Indicatorul este conectat la unitatea de  GPS, și se  instaleaza doar cu un cablu suplimentar. Acesta trebuie să fie amplasat în loc vizibil pe bordul șoferului. Dispozitivul iControl o să avertizeze orice neregulă aparută. Dacă doriți mai multe informații trimiteți un email pe adresamarketing@fomcogps.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings