(P) Serviciul care te scapă de grija echipamentelor de monitorizare

Toată lumea a pățit-o măcar o dată: exact când avem nevoie de ceva, se strică și când verificăm garanția, ne dăm seama, că a expirat deja. La fel se întâmplă și cu instrumentele necesare monitorizării flotei de vehicule: toate echipamentele electronice se uzează cu timpul, acest lucru este incontestabil.

Ceea ce face diferența e felul de soluționare ale defecțiunilor apărute: trebuie vizitat un service sau cumpărată aparatură nouă. Ce înseamnă aceste lucruri? Bani, timp și resurse pierdute, care s-ar fi putut investi în afacerea ta.

Dar cum te poți concentra asupra succesului, când ai asemenea preocupări? Există o soluție pentru grijile tale. Pentru un fragment mic din prețul de achiziționare al unei sonde litrometrice sau unității GPS poți să ai liniște sufletească, știind, că orice defecțiune apărută va fi rezolvată.

După achiziționarea funcționalității Post garanție oferit de Fomco GPS, vei scăpa de grija cheltuielilor în caz că apare vreo problemă și te vei putea concentra asupra dezvoltării afacerii tale. Această garanție acoperă cheltuielile cu mentenanța echipamentului de monitorizare a flotei, iar tu nu va trebui să cumperi aparatură nouă dacă se ivește o defecțiune.

Iar noi ne vom asigura să nu uiți când îți expiră garanția prin notificare prin email.

Motivele pentru care garanțiile extinse sunt o necesitate

  • Dacă vrei să folosești echipamentul pentru o periodă mai lungă de timp. O garanție extinsă înseamnă o perioadă suplimentară, timp în care orice se întâmplă cu unitatea GPS sau sonda litrometrică, tu ești acoperit.
  • Reparațiile sunt mai costisitoare decât garanția prelungită, iar deplasările până la un service sunt obositoare și incomode, să nu mai vorbim de timpul de așteptare până se repară echipamentul. Cum trece timpul, așa vor crește și costurile de reparații, deci cu Post garanția economisești bani pe termen lung.
  • Liniște sufletească: cel mai important aspect al unei garanții extinse. Poate că ai de plătit în plus, dar ai cu o grijă mai puțin și ești asigurat că toate reparațiile necesare sunt acoperite.
  • Uneori, garanția extinsă nu este utilizată niciodată. Achiziționarea unei garanții prelungite este similară asigurării de sănătate, de care poate nu vom avea niciodată nevoie, dar cu toții știm că „paza bună trece primejdia rea”. În cazul unității GPS și sondei litrometrice, o garanție extinsă acționează ca un salvator care acoperă toate cheltuielile.

Tu stai relaxat, noi avem grijă de echipamentele tale.

Unitatea GPS și sonda litrometrică sunt instrumente cu ajutorul cărora poți fi în control când vine vorba de flota ta. Dar cu timpul, ca orice aparat electronic, ele se uzează și inevitabil, se defectează la un moment dat. Ca rezultat, vehiculele tale rămân nesupravegheate și trebuie să achiziționezi un echipament nou. Asta, dacă nu ai garanție extinsă, care acoperă toate cheltuileile, reparațiile, deplasările oriunde în țară, chiar și înlocuirea aparaturii defectuoase cu una nouă. Toate astea, ca să scapi de încă o durere de cap și să ai siguranța că cineva are grijă de tine.

Echipament defectuos? Costuri de reparații ridicate? Achiziții costisitoare? Toate astea sunt probleme pe care le întâmpină orice manager de flotă și care cauzează pierderi de timp și de resurse până la rezolvare.

Și dacă îți zicem că există o soluție? Pentru 15% din valoarea unei sonde litrometrice, poți activa Post garanția de 12 sau 24 de luni, oferită de Fomco GPS timp în care îți schimbăm echipamentele defectuoase cu unele noi, fără nici un alt cost suplimentar. Acest preț include chiar și costul de deplasare oriunde în țară, tot ce îți rămâne să faci, este să te asiguri că ne anunți de îndată ce observi nereguli cu unitatea GPS sau sonda litrometrică.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings