Pachetul de servicii COMPLETE de la Scania vine cu noi optiuni

Scania Romania a lansat un nou serviciu ce aduce plus valoare pachetului Complete, oferind posibilitatea clientilor sa plateasca doar pentru numarul de kilometri efectuati lunar de catre fiecare autovehicul. Ciclicitatea si fluctuatiile din afacerea de transport sunt o realitate, de aceea pachetul COMPLETE cu optiunea flexibila de plata poate fi solutia pentru multi transportatori. 

Un exemplu bun il reprezinta operatorii din transportul agricol, care isi reduc activitatea in perioada de dupa sau inainte de recoltare, numarul de kilometri efectuati fiind redus cu pana la peste 60%. Implicit, si veniturile operatorilor sufera deviatii considerabile, in toata aceasta perioada.

Pentru ca dintotdeauna digitalizarea a reprezentat o prioritate pentru Scania, acest nou serviciu flexibil este usor de adaptat conditiilor actuale de transport. Inca din anul 2011, Scania  a standardizat solutia telematica Communicator 300, cu ajutorul careia transmite date pretioase atat catre client, reteaua de dealeri reparatori din toata Europa, dar si catre conducatorul auto, prin intermediul diferitelor interfete de comunicare.

Solutia este testata cu success inca din 2017 in cateva mari tari din Europa, iar primele camioane vandute de catre Scania Romania care vor beneficia de acest program asteapta sa se puna in miscare.

Pretul contractului se poate modifica anual atat in functie de numarul de kilometri efectuati, cat si in functie de tipul si de segmentul de operare, de tipul contractelor pe care operatorul trebuie sa le onoreze, astfel incat, in urma unei analize transparente realizata impreuna cu clientul, fiecare autovehicul trebuie sa fie devina o unitate de business eficienta si productiva.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings