Pall-Ex România atinge un prag important: 3.000.000 paleți transportați

Pall-Ex România, liderul pieței de transport și distribuție expres de mărfuri paletizate, anunță o nouă reușită: compania a depășit 3.000.0000 paleți transportați, de la începutul activității sale în România.

Cifra de 3 milioane de paleți a fost depașită în data de 19 mai, după ce acum 1 an, compania sărbătorea 2 milioane de paleți transportați în România, iar în 2017 Pall-Ex a reușit să treacă de primul milion de paleți.

Pall-Ex creează istorie în piața de transport și distribuție din România, consolidându-și în continuare poziția de lider pe segmentul în care activează, fiind un exemplu de performanță constantă și susținută.

Cererea pentru acest tip de serviciu continuă să crească, pe fondul unui număr tot mai ridicat de livrări expres la timp, a tendinței de reducere a stocurilor și a creșterii vânzărilor online. Soluția oferită de Pall-Ex este una certificată și în alte țări europene deoarece consolidează fluxurile de marfă economisind combustibil, astfel rezultând o reducere a  amprentei de carbon.

 Suntem principalul jucător pe acest segment de piață și ne menținem poziția, cu atât mai mult cu cât am reușit performanța de a depăși pragul de 3 milioane de paleți transportați. Acest nou prag certifică preferințele clienților pentru serviciile pe care noi le oferim, datorită calității acestora. Cu această ocazie, le mulțumim și îi asigurăm că și pe viitor, Pall-Ex România le va fi alături.

Ne mândrim cu această cifră de 3 milioane ce are valențe importante, cu atât mai mult cu cât a fost realizată într-o astfel de perioadă. Am colectat și livrat zilnic, fără opriri sau întârzieri semnificative, fapt posibil datorită membrilor Rețelei care s-au mobilizat într-un mod impresionant, reușind să continue serviciul fără perturbări. Astfel, întreaga activitate s-a derulat în condiții de siguranță maximă, iar toți cei 39 de parteneri au oferit serviciile noastre la același standard de calitate pentru care suntem recunoscuți în piață.” a declarat Danor Ionescu, CEO-ul Pall-Ex România.

Clientul care a expediat paletul cu numărul 3 milioane este compania Romstal Imex, membrul care a generat această comandă este Pall-Ex Sibiu, iar membrul care va livra paletul este Bere Băuturi București.

Profesionalismul si promptitudinea sunt definitorii pentru echipa Pall-Ex România și tocmai de aceea apreciem acest parteneriat, ce are ca fundament încrederea și o excelentă colaborare.

Principalul motiv pentru care am ales să lucrăm împreună este faptul că Pall-Ex oferă servicii de înaltă calitate. Acesta este un element cheie, ce aduce valoare suplimentară serviciilor oferite de către noi mai departe si clienților noștri interni. Felicitări pentru excelentul drum de până acum și la cât mai mulți paleți transportați în siguranță!” a declarat Dan Fotescu, Director Supply Chain – Romstal Imex.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings