Pfenning Logistics optează pentru Mercedes-Benz eActros

Un alt eActros Mercedes-Benz intră în funcțiune la furnizorul de servicii logistice Pfenning Logistics.  Livrarea a avut loc la depozitul fabricii din „Spreewaldallee”, la nord-est de Mannheim, situat la aproximativ opt kilometri distanță de fabrica. 

EActros-ul Pfenning este acum o parte integrantă a lanțului logistic al fabricii Mercedes-Benz. Camionul electric va transporta piese de schimb și componente din depozitul extern către uzina din Mannheim. Sistemul eActros va funcționa în două schimburi și va acoperi aproximativ 160 kilometri pe zi. Cu o autonomie de până la 200 de kilometri, eActros va putea gestiona în mod fiabil acest volum de muncă. Bateriile vor fi reîncărcate seara la depozitul extern, după terminarea curselor.

Dr. Thomas Grobel, director de planificare logistică la fabrica Mercedes-Benz din Mannheim: „Fabrica noastră se repoziționează pentru a asigura un viitor durabil și competitiv, ceea ce implică și echipa de logistică care se ocupă și de tehnologiile orientate spre viitor. Așteptăm cu nerăbdare să vedem rezultatele testelor companiei Pfenning ce folosește eActros pentru a livra piese de schimb și componente pentru uzina noastră. „
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings