Poliția germană efectuează controale pe A7

Poliția germană, în cooperare cu BAG și agentii vamali, a efectuat un control de-a lungul autostrazii A7, în apropierea zonei de odihnă Jalm.

În total, aproximativ 40 de camioane au fost examinate mai detaliat. Au fost constatate diverse încălcări ale prevederilor legale, cum ar fi timpii de conducere și de odihnă și asigurarea încărcăturii.

Cincisprezece șoferi au încălcat timpii de conducere și odihnă. Au fost identificate șase încălcări ale asigurării mărfurilor, iar una dintre acestea a fost descoperita la un camion ce transporta mărfuri periculoase.

Transporturile agabaritice au fost, de asemenea, analizate. Un astfel de transport a intrat în vizorul agenților: un brad mare de Crăciun, în drum spre o piață din nord. Acesta era incarcat pe o remorcă folosită pentru transportul buștenilor, iar ramurile bradului depaseau considerabil lățimea vehiculului.

Lățimea observată a fost de 3,50 m, iar șoferul nu a putut furniza permisul necesar pentru un astfel de transport, astfel că transportul a fost momentan interzis.

De asemenea, agenții au oprit si un transportator de mașini încărcat cu vehicule de lux. Exista suspiciunea că a fost supraîncărcat. O măsurătoare a confirmat că înălțimea înregistrată a fost de 4,35 m. Înălțimea maximă permisă în Germania este de numai 4,00 m. Șoferul a trebuit să descarce două SUV-uri înainte de a-și continua călătoria. Împotriva companiei au fost inițiate proceduri cu scopul de a sechestra veniturile din transportul ilegal, probabil de ordinul a patru cifre.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings