Primafrio își mărește flota cu 200 de semiremorci frigorifice S.KO COOL de la Schmitz Cargobull

Grupul Primafrio, un furnizor internațional de servicii logistice și lider de piață europeană în transportul rutier de fructe și legume cu temperatură controlată, a adăugat flotei sale 200 de semiremorci frigorifice S.KO COOL de la Schmitz Cargobull. Cea mai recentă generație de semiremorci frigorifice sunt echipate cu unitatea frigorifică de transport S.CU d80 și sistemul telematic TrailerConnect® de la Schmitz Cargobull.

„Această achiziție reprezintă o piatră de hotar importantă pentru compania noastră, deoarece folosim vehiculele inovatoare ale Schmitz Cargobull pentru prima dată, întărindu-ne angajamentul pentru o logistică excelentă și servicii impecabile pentru clienții noștri. Reputația Schmitz Cargobull ne oferă încredere de neclintit în calitatea și eficiența semiremorcile sale”, a declarat José Esteban Conesa, președintele Primafrio.

Andreas Schmitz, CEO Schmitz Cargobull, și-a exprimat satisfacția față de parteneriat în timpul vizitei sale la sediul grupului Primafrio: „Suntem încântați să lucrăm cu o companie lider precum Primafrio. Această colaborare reflectă angajamentul nostru comun față de excelență și inovație în transportul frigorific. Suntem încântați de călătoria pe care am pornit-o împreună și suntem încrezători că acest parteneriat va fi benefic pentru ambele părți”.

Semiremorcile frigorifice 200 S.KO COOL au un șasiu galvanizat pentru care Schmitz Cargobull oferă o garanție anticoroziune de 10 ani. Pentru a obține performanțe optime de răcire, semiremorcile sunt echipate cu puternica unitate frigorifică de transport S.CU d80. Acesta se caracterizează printr-un zgomot redus și un motor optimizat pentru emisii. Un panou solar de pe acoperișul unității frigorifice de transport protejează bateria de descărcarea profundă și asigură o alimentare constantă cu energie.

Remorcile sunt echipate cu funcții suplimentare, cum ar fi înregistratorul digital de temperatură, noul sistem de distribuție a aerului și un pachet complet de servicii care include întreținere, reparații de uzură și asistență.
Primafrio se bazează pe telematica TrailerConnect® pentru gestionarea eficientă și durabilă a flotei și a temperaturii. Acest lucru permite monitorizarea în timp real a parametrilor importanți, cum ar fi temperatura, presiunea în anvelope, locația remorcii etc. De asemenea, oferă operatorului o imagine de ansamblu mai bună și un control îmbunătățit asupra remorcilor și încărcăturii sale. Și în sfârșit, este în concordanță cu ambiția Grupului Primafrio de a oferi cele mai înalte standarde de calitate și de a asigura livrarea tuturor tipurilor de mărfuri în condiții optime. Pentru finanțarea noilor semiremorci frigorifice S.KO COOL, Primafrio a optat pentru un model de leasing de la Cargobull Finance, care oferă o mai mare flexibilitate financiară.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings