Primul tur al Europei cu un camion 100% electric

Renault Trucks va face un tur în Europa pentru prima dată cu un camion unic 100% electric. Acest vehicul, un Renault Trucks E-Tech T numit „ Diamond Echo ”, are un design electroluminiscent unic, va pleca pe 11 aprilie 2024 din uzina din Bourg-en-Bresse unde a fost produs. Acesta va parcurge peste 10.000 de kilometri în 7 țări, făcând peste 60 de escale pentru a întâlni comunitatea de transport și a demonstra realitatea operațională a mobilității electrice.

Un camion electric cu un design electroluminiscent unic

Renault Trucks E-Tech T Diamond Echo este vopsit cu lumină. Rezultatul unei colaborări cu șoferii și specialiștii în design și vopsea, acest camion excepțional se dezvăluie în întuneric.

Bazată pe tehnologia Lumilor, vopseaua, aplicată de Demon Paint, strălucește atunci când este supusă unui stimul electric. 

Primul tur al Europei cu un camion 100% electric

Renault Trucks E-Tech T Diamond Echo va fi primul camion 100% electric care va face un tur în Europa, din aprilie până în iulie.

Acesta va acoperi peste 10.000 de kilometri în 7 țări, făcând peste 60 de opriri. Fiecare oprire va fi o oportunitate de a întâlni profesioniști din transport, de a demonstra realitatea operațională și beneficiile mobilității electrice și de a promova gama Renault Trucks E-Tech și calitatea rețelei de experți a mărcii.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings