FOMCO GPS – Promoția 1+1 continuă – e momentul perfect să-ți monitorizezi flota prin GPS (P)

Atunci când discutăm despre sisteme de monitorizare prin GPS, primul gând ni se duce la flotele de vehicule mari – camioane, autobuze, utilaje de cele mai felurite tipuri etc. a căror consumuri mai mari decât cele ale vehiculelor de dimensiuni medii sau mici, reprezintă costuri importante în bugetul celor care le operează. Fiecare economie de câteva procente ce se face la aceste consumuri se traduc mai departe în costuri destul de însemnate ce se economisesc în bugetul lunar destinat achiziției de carburant. În mod firesc, cele mai multe cereri de montare a unor sisteme de monitorizare prin GPS vin astfel de la proprietarii sau administratorii de flote de vehicule mari.

Există însă domenii în care se pretează operarea cu vehicule de dimensiuni mici sau medii. Sunt o sumedenie de companii care operează cu automobile mici sau utilitare mici sau medii. Vorbim aici despre firme de distribuție, firme de curierat, companii GPS e-camion 300x250de taxi, companii care oferă servicii de tip rent a car etc. Ce au toate acestea în comun? Simplu: operează vehicule de dimensiuni mai mici, pe care nu se pot instala sondele litrometrice. Pe de altă parte, sunt tot mai mulți administratori de astfel de flote care doresc să-și eficientizeze activitatea, având în vedere concurența destul de mare din aceste domenii.

Văzând că există o cerere în creștere din acest segment, văzând că există tot mai multe companii interesate, la Fomco GPS ne-am gândit să venim în întâmpinarea acestor nevoi cu o promoție pe măsura lor. Astfel a luat naștere Campania 1+1 Gratis, prin care oferim gratuit un dispozitiv de monitorizare prin GPS Ecomotive Micro, la fiecare astfel de produs comandat. Plătind un produs, primești de fapt două, ambele oferind acces la:

  • Monitorizare prin GPS în timp real a vehiculelor, prin intermediul oricărui browser de internet.
  • Evidență și rapoarte legate de traseele parcurse.
  • Separarea traseelor serviciu-privat (necesită comutator serviciu-privat).
  • Soft licențiat de monitorizare de flotă cu următoarele opțiuni: foaie de parcurs, raport de activitate, pontaj zilnic, creare puncte de interes – POI, management de flotă ( ITP, vignetă, asigurare RCA, schimb ulei), înregistrare trasee în interes personal.

Gândită inițial pentru perioada 1-31 martie 2017, campania noastră s-a bucurat de un real succes, o sumedenie de companii accesând-o, intrând astfel în clubul celor care folosesc servicii profesionale de monitorizare prin GPS. Tocmai datorită acestui succes, am decis să prelungim perioada de valabilitate a campaniei.

E momentul perfect ca, dacă operați o flotă de vehicule mici sau medii, să adoptați sistemele de monitorizare prin GPS de la Fomco. Comandă un dispozitiv Ecomotive Micro de la Fomco GPS până pe 30 aprilie 2017 și noi îți oferim încă unul gratis! Contactează-ne acum pentru o ofertă personalizată, stocul este limitat!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings