FOMCO – Protejați-vă combustibilul cu sistemele antifurt Genesis de la Fomcoshop!

Sustragerile de combustibil neautorizate sunt o adevărată problemă pentru deținătorii de autovehicule sau managerii de flote. În medie, aproximativ 3,7% din combustibil este sustras din rezervoare, pe lună! Din fericire, există și o soluție.

Sistemele antifurt de la Genesis au un sistem revoluționar 100% sigur: după montaj nu se poate sustrage combustibil din rezervor prin gura de alimentare!

Beneficiile sistemelor antifurt marca Genesis

 • Sunt compatibile cu aproape orice tip de vehicul comercial, agricol sau industrial;
 • Sunt fabricate din oțel și/sau duraluminiu;
 • Sunt singurele antifurturi care NU pot fi penetrate, datorită boltului conic și a lamelelor din oțel, care le înconjoară (le cuprind);
 • Montajul acestor sisteme se face foarte ușor, singurul lucru de care aveți nevoie, este o cheie de filtru de ulei sau, la cerere, putem oferi o cheie de montaj specială;
 • Pot fi montate pe vehicule a căror platformă de încărcare este situată foarte aproape de gura de alimentare cu combustibil a rezervorului;
 • O dată montate, acestea pot fi demontate doar în service-ul nostru, cu ajutorul unor scule speciale care nu se regăsesc în comerț;
 • Fiecare sistem antifurt poate fi upgradat: bușonul cu închidere prin rotire, poate fi înlocuit cu un bușon cu închidere prin glisare, care, la rândul lui, se poate conecta la un sistem de monitorizare prin GPS cu semnal analog sau digital, sau la un sistem de alarmare.

 

 De ce dispozitivele antifurt de la Genesis sunt cele mai bune de pe piață?

 

 

 

 

 

PROTECȚIE DESĂVÂRȘITĂ

KOCKÒN nu are găuri sau fante,  făcând IMPOSIBILĂ introducerea de țevi sau tuburi flexibile pentru sifonarea conținutului rezervorului. SISTEMUL DE ÎNCHIDERE PROGRAMATĂ FLOAT previne orice acces la combustibilul situat în partea superioară a rezervorului fără a interfera cu operațiunile de realimentare.

REALIMENTARE RAPIDĂ

Datorită dispozitivelor interne special proiectate, combustibilul curge liber fără turbulențe, sau efecte de preaplin.

MONTARE UȘOARĂ

Sistemele antifurt de la Genesis se montează în câteva secunde, datorită sistemului dublu tip baionetă, fără modificări mecanice, fără șuruburi, fără nituri, adeziv sau materiale de etanșare. Tot ce este necesar este o cheie standard pentru filtrul de ulei sau cheia specială pentru montaj.

Fomcoshop.ro vă pune la dispoziție o gamă largă de dispozitive antifurt marca Genesis. Acestea  sunt extrem de versatile, fiind compatibile cu o gamă largă de vehicule:

 • autocare,
 • camioane,
 • utilaje agricole,
 • utilaje pentru construcții,
 • microbuze.

Verificați compatibilitatea vehiculului dvs. cu ajutorul formularului de compatibilitate!

Dacă puteți economisi bani, dacă puteți reduce folosirea incorectă sau furtul de carburant … oare nu merită investiția?

Accesați toate dispozitivele antifurt marca Genesis, aici.

Convingeți-vă singuri! Sistemele antifurt de la Genesis sunt impenetrabile!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings