Provocare extremă – Volvo Trucks şi cel mai puternic om din lume!

Care este greutatea pe care o poate trage un Volvo FH16 750? Avându-l pe cel mai puternic om din lume la volanul celui mai puternic autocamion din lume, produs în serie, transmisia I-Shift cu trepte de forță trebuie să demonstreze ceea ce poate face. Pe data de 12 aprilie, răspunsul va fi dezvăluit pe canalul Volvo Trucks de pe YouTube.

Pe data de 15 martie, Volvo Trucks a lansat noua transmisie I-Shift cu trepte de forță. Noile rapoarte ale treptelor de forță fac posibilă pornirea și rularea cu o sarcină maximă în combinație de până la 325 de tone, ceea ce reprezintă o greutate unică pentru un autocamion produs în serie. Dar care este greutatea exactă pe care o poate gestiona această transmisie? Urmatorul test de suprema putere realizat de Volvo Trucks va dezvălui răspunsul. În această provocare, Magnus Samuelsson, fost câștigător al concursului „Cel mai puternic om din lume”, și jurnalistul specializat în domeniul autocamioanelor, Brian Weatherley, se vor lupta cu legile fizicii și vor supune transmisia I-Shift cu trepte de forță celui mai dur test.

„Știm deja că transmisia I-Shift cu trepte de forță poate gestiona încărcături extrem de grele. Prin aceast provocator test, dorim să demonstrăm capacitatea imensă a transmisiei și să arătăm ce pot realiza noile rapoarte ale treptelor de forță”, a spus Peter Hardin, Manager de produs pentru FM și FMX, Volvo Trucks.

În cadrul acestui test, care se desfăşoară în portul Göteborg, autocamionul trebuie să tragă mai multe containere extrem de grele.

„Încercarea de a clinti de pe loc o încărcătură atât de grea, precum cea de aici, reprezintă o provocare extrem de dură pentru un autocamion obișnuit produs în serie, cu transmisie automatizată. În cei 30 de ani de jurnalism, nu am asistat niciodată la ceva asemănător”, mărturisește Brian Weatherley.

Pe data de 12 aprilie va avea loc, pe canalul Volvo Trucks de pe YouTube, premiera filmului în care Magnus Samuelsson își reunește forțele cu transmisia I-Shift cu trepte de forță.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings