Renault Trucks E-Tech Trafic, o nouă completare la gama electrică a producătorului francez

După ce s-a angajat în electrificarea rapidă a gamelor sale, Renault Trucks adaugă în oferta sa un nou vehicul utilitar ușor, Renault Trucks E-Tech Trafic, care va fi pus în vânzare în 2023 pe segmentul Medium Van. Producătorul francez oferă acum o gamă completă de vehicule complet electrice, de la 650 kg la 44 t.

Trecerea la soluții de transport cu emisii reduse de carbon este o prioritate pentru Renault Trucks, care tocmai a finalizat electrificarea tuturor modelelor sale de vehicule concepute pentru a funcționa în medii urbane și periurbane. Fie pentru livrare, distribuție, colectare a deșeurilor sau abordare la locul de muncă, toate utilizările urbane și periurbane sunt acoperite de Renault Trucks E-Tech T și C, Renault Trucks E-Tech D, D Wide și D Wide LEC (16, 19 și 26 t), Renault Trucks E-Tech Master (3,1 și 3,5 t), biciclete cargo (650 kg) și, din 2023, Renault Trucks E-Tech Trafic (3,07 t).

Odată cu boom-ul comerțului electronic, livrărilor și folosirea contractorilor pentru lucrări de îmbunătățire a locuințelor, numărul de vehicule comerciale aflate pe șosea în centrele orașelor noastre este în continuă creștere.

Întrucât vehiculele electrice oferă profesioniștilor garanția de a-și putea continua activitatea în centrele orașelor, indiferent de reglementările locale, păstrând în același timp calitatea vieții locuitorilor orașului, Renault Trucks a adăugat Renault Trucks E-Tech Trafic în gama sa electrică.


Renault Trucks E-Tech Trafic este proiectat pentru conducerea în oraș. De dimensiuni medii și ușor de manevrat, versiunea sa cea mai compactă poate fi condusă în parcări urbane acoperite și locuri de parcare standard.

Pentru a satisface nevoile tuturor profesioniștilor și antreprenorilor de livrare, vehiculul este disponibil într-o gamă de configurații: trei versiuni de furgonetă (L1H1, L2H1, L2H2), două versiuni de furgonetă cu cabina dublă (L1H1 și L2H1) și o versiune cu platformă. În versiunea de furgonetă, Renault Trucks E-Tech Trafic oferă un volum de încărcare cuprins între 5,8 și 8,9 m3 și o lungime de încărcare de până la 4,15 m. Înălțimea interioară confortabilă de 1.898 mm a versiunii H2 este suficientă pentru a sta vertical în zona de încărcare.
Vehiculul este alimentat de un motor electric de 90 kW (120 CP) și are o capacitate de remorcare de 920 kg. Are baterii de 52 kWh și o autonomie de 297 km WLTP în ciclu combinat: unul dintre cele mai bune cifre de consum de energie electrică de pe piață, cu 18,7 kWh, ceea ce ajută la reducerea costului de proprietate al vehiculului. Poate fi încărcat de la 15% la 80% în 60 de minute cu o încărcare rapidă (DC). 

Pentru a ajuta clienții să treacă la vehicule electrice cu o liniște deplină, producătorul oferă suport personalizat, inclusiv un studiu preliminar al nevoilor și utilizărilor, precum și sfaturi privind soluțiile de încărcare. Renault Trucks oferă, de asemenea, soluții de finanțare personalizate și sprijin în gestionarea subvențiilor guvernamentale (în funcție de țară).
Pentru un control complet al costurilor, Renault Trucks oferă și un pachet care acoperă costul vehiculului, contractul de întreținere Start & Drive, asigurare și finanțare.
Renault Trucks E-Tech Trafic vine, de asemenea, cu o garanție de opt ani pentru bateria de tracțiune și o garanție de doi ani care acoperă restul vehiculului, inclusiv piesele și manopera și asistență în depanare 24/7. De asemenea, beneficiază de o gamă de servicii bazate pe expertiza HGV a Renault Trucks, care are zone dedicate vehiculelor comerciale în reprezentanțele sale (Fast & Pro) și oferă programări rapide și program extins, inclusiv sâmbăta.
Renault Trucks E-Tech Trafic va fi disponibil în Franța, Regatul Unit, Irlanda, Belgia, Țările de Jos, Elveția, Italia și Germania din octombrie 2023.

Specificațiile tehnice ale Renault Trucks E-Tech Trafic:

– Modele: 
Furgonetă: L1H1, L2H1, L2H2
Furgonetă cu cabină dublă: L1H1, L2H1
Plată
– GVW: 3,07t
– Sarcină utilă: până la 1,16t
– Motor electric cu o putere totală de 90 kW
– Cuplul maxim al motorului electric: 245 Nm
– Baterie litiu-ion: 52 kWh 
– Încărcător: până la 22 kW AC și până la 50 DC
– Viteza maximă: 110 km/h
– Capacitate de remorcare: 920 kg
– Autonomie reală: 297 km (ciclu combinat WLTP)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings