Reprezentantii UNTRR vor imparti luni, 22 august 2016, incepand cu ora 10:00, pliante cu protestul RCA la intersectia Autostrazii A1 cu Centura București

Reprezentantii Uniunii Nationale a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR) vor fi prezenti luni, 22 august 2016, incepand cu ora 10:00, la intersectia Autostrazii A1 cu Centura București, pentru a imparti pliante A4 cu mesajul ”Protest RCA – Merg o ora pe zi cu 30 km/h – Vreau sa traiesc” transportatorilor rutieri care tranziteaza zona sau oricaror șoferi, persoane fizice sau juridice, nemultumiti de creșterea tarifelor RCA.

Reamintim faptul ca transportatorii rutieri au demarat o greva japoneza și vor circula zilnic o ora cu 30 km/h oriunde se afla in Romania pana cand primele RCA vor fi reduse la valorile maximale conform datelor cuprinse in raportul intocmit anul acesta, pentru perioada 2013 – 2015, de catre compania de consultanta Milliman la cererea ASF.

UNTRR impreuna cu celelalte asociatii patronale din transporturile rutiere vor organiza in data de 15 septembrie 2016 un mare protest la nivel national, dupa ce situatia transportatorilor rutieri a devenit extrem de critica. Majoritatea operatorilor de transport sunt aduși la faliment dupa ce tarifele de prima pentru transportul comercial de marfa și persoane s-au majorat cu peste 300% fata de anul precedent și cu peste 500% fata de anul 2014. Astfel, o polita RCA pentru un autotractor – clasa B0 a ajuns in acest moment la pretul de 22.000 lei pe an fata de 4.000 lei in 2014.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings