Restrictii de circulatie in Slovenia

MAE informeaza cetatenii romani care tranziteaza sau se afla pe teritoriul Republicii Slovenia ca, urmare a unor manifestari comemorative ce se vor desfasura sambata, 30 iulie 2016, la Ljubljana si in regiunea Gorenjska, circulatia rutiera in aceasta zona va fi ingreunata si chiar restrictionata pentru autovehiculele care depasesc 3,5 tone.

Politia slovena recomanda persoanelor venind dinspre estul si nordul Europei si care se indreapta spre Croatia sau revin din Croatia sa evite intrarea pe teritoriul sloven, sa aleaga rute ocolitoare, prin Italia.

De asemenea, se recomanda sa se evite deplasarea pe A2, spre Austria, prin tunelul Karavanke, intrucat circulatia rutiera prin tunel va fi restrictionata mai multe ore pe parcursul aceleiasi zile.

Persoanelor care se deplaseaza dinspre Salzburg (Austria) pe A10, li se recomanda rute ocolitoare, prin A23 (Tarvisio-Udine-Palmanova), apoi la Villach sa continue drumul spre Slovenia pe A34 (tronsonul Villesse–Gorizia din Italia) si pe H4 (tronsonul Vrtojba–Razdrto din Slovenia).

Conducatorii auto vor fi avertizati inca de la intrarea in orasul Salzburg in legatura cu modificarea rutei spre Slovenia.

Pentru persoanele care se deplaseaza pe A3 dinspre Dalmatia (Croatia), li se recomanda sa opteze pentru ruta pe A4 in Croatia, M7 in Ungaria si A5 in Slovenia (directia Maribor-Austria).

Totodata, se va avea in vedere ca deplasarea de la si spre Aeroportul International Ljubljana Jože Pučnik va fi ingreunata.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings