Road show cu eActros prin Europa. Un total de 3.700 de kilometri în cinci țări sunt pe agendă

Mercedes eActros merge într-un road show prin Europa. Un total de 3.700 de kilometri în cinci țări sunt pe agendă. Obiectivul principal: convingerea clienților.

Mercedes-Benz Trucks pleacă într-un turneu european cu trei eActros. Camioanele electrice de distribuție vor acoperi 3.700 de kilometri prin Germania, Austria, Italia, Țările de Jos și Belgia. Una peste alta, turul, care începe și se termină la uzina din Wörth am Rhein, este programat pentru cinci săptămâni, cu accent pe convingerea clienților cu diverse evenimente de conducere și informare.

„Din ce în ce mai mulți operatori de flote se pregătesc pentru electrificarea flotei lor. Odată cu roadshow-ul eActros, ne apropiem în mod activ de clienți și facem ca eActros să aibă experiență la fața locului. În același timp, oferim consiliere cuprinzătoare cu privire la toate aspectele trecerii la e- mobilitate”, explică Stina Fagerman, șeful departamentului de marketing, vânzări și servicii la Mercedes-Benz Trucks.

Mai exact, două eActros 300 și un eActros 400 finalizează roadshow-ul. Cele 300 de modele rulează pe autostradă cu o configurație de axe 4×2 și trei baterii cu o capacitate totală de 336 kWh, 400 eActros este configurat ca un 6×2 cu patru baterii și 448 kWh. Potrivit producătorului, raza de acțiune a eActros 400 este de până la 400 de kilometri în condiții optime. Toate cele trei eActros au în comun unitatea de antrenare cu o axă rigidă electrică cu două motoare integrate și o cutie de viteze cu două trepte. Puterea continuă este de 330 kW, cu vârfuri de până la 400 kW fiind disponibile pentru perioade scurte.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings