SafeFleet integrează aplicația WhatsApp pentru o comunicare mai bună dispecer-șofer

Managerii de flote întâmpină deseori probleme de comunicare cu șoferii de pe traseu. Procesul de comunicare a rutelor poate fi laborios pentru un dispecer care are responsabilitatea de a optimiza traseele în funcție de situația drumurilor și sistemele de taxare din fiecare țară și care trebuie să verifice în timp real poziționarea vehicului pe traseu.

Portalul SafeFleet.ro oferă serviciul de optimizare rute pentru transportatorii care circulă internațional, iar dispecerul sau managerul de flote responsabil pregătește ruta pe care va merge camionul în funcție de programul de lucru al șoferului folosind datele transmise de tahograf, costul parcărilor, locația acestora, costul cu carburantul și taxele de drum aferente traseului.

SafeFleet a integrat în portal aplicația WhatsApp și lansează soluția SafeConnect pentru eficientizarea costurilor transportatorilor aferente curselor. Astfel, dispecerii pot comunica mai ușor rutele șoferilor, iar aceștia pot accesa cu mai multă ușurință cel mai optim traseu.

Optimizarea rutelor oferită de soluția SafeConnect integrată cu aplicația WhatsApp se desfășoară astfel:

  1. Dispecerul verifică în aplicația SafeFleet locația curentă a șoferilor în modulul Poziții Curente
  2. Dispecerul creează traseul în funcție de restricțiile de drum, taxele de drum aferente, timpul de condus al șoferilor, pauzele de odihnă obligatorii și disponibilitatea șoferului de a prelua un traseu nou
  3. După ce se generează traseul în portal, dispecerul transmite șoferului traseul prin WhatsApp
  4. Șoferul confirmă disponibilitatea dispecerului și primește traseul prin WhatsApp
  5. Șoferul dă click pe traseul primit și îl deschide în aplicația de navigație: Google Maps, Sygic for Trucks sau Here for Trucks
  6. Conversația rămâne salvată în portal, iar informația este centralizată
  7. La destinație șoferul poate trimite prin WhatsApp dispecerului CMR-ul (acordul internațional privind contractele de transport) pentru emiterea facturii în timp real către clientul final

SafeConnect oferă avantajul unei comunicări mai eficiente între dispecer și șoferii firmei transportatoare. Astfel, dispecerii au acces la informații în timp real despre ETA (estimated time to arrival) și UTA (update time arrival).

Informațiile sunt centralizate și există un istoric al conversațiilor. Dispecerii pot emite rapoarte din portal, pentru a verifica dacă șoferii au respectat traseul primit.

Noutatea serviciului SafeConnect integrat cu WhatsApp permite optimizarea curselor, luând în calcul toți parametrii: programul de lucru al șoferului, taxele de drum, costul parcării, locația parcărilor, costul de carburant, restricțiile de drum.

Upgrade-ul din sistemul SafeFleet se poate face accesând pagina dedicată soluției SafeConnect, iar clienții actuali SafeFleet beneficiază de un discount de 45% dacă activează opțiunea până pe 30 octombrie.

Activează SafeConnect
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings