Scania livrează 520 de vehicule companiei Zoomlion

Scania a livrat companiei Zoomlion Beton Machinery 170 de vehicule. Această comandă se adaugă celor 350 de vehicule livrate la începutul acestui an.

„Avem o colaborare de lungă durată cu Zoomlion, producătorul mondial de popmpe de beton, care datează de mai mult de zece ani”, spune Alexander Vlaskamp, ​​Head of Trucks at Scania. „Este cu siguranță mulțumitor faptul că produsele noastre îndeplinesc standardele înalte cerute de Zoomlion”.

Cea mai recentă comandă este pentru 150 de camioane Scania P450 8 × 4, pentru pompe de 56 metri și 20 camioane Scania P 450 10 × 4 pentru pompe de 62-67 metri.

Din anul 2007, Scania a livrat 3.300 de vehicule producătorului chinez, iar în anul 2012 au fost livrate numai puțin de 1.350 de vehicule.

Zoomlion Heavy Industry Science și Technology Co, cu sediul în Changsha, provincia Hunan, este una dintre cele mai mari companii de mașini pentru construcții din lume, cu o gamă largă de produse pentru agricultură, construcții, energie, mediu și aplicații de transport.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings