Scania România premiază șoferii companiilor cu cele mai bune rezultate privind transportul economic

În fiecare an, Scania România premiază șoferii companiilor cu cele mai bune rezultate privind transportul economic. Topul Scania Driver Support este realizat prin intermediul sistemului Scania Comunicator C200, ce monitorizează parametrii de utilizare a vehiculelor și stilul de conducere al șoferilor.

Scania se perfectionează continuu pentru a oferi noi metode de exploatare optimă a camionului de la aerodinamică, cutie de viteze, sistemul de propulsie, motor, sistemul de pilot automat – Active Prediction etc. până la conceptul Ecolution, prin care se urmărește specificarea corectă a vehiculului împreună cu un set de servicii menite să se plieze perfect. Premierea șoferilor și a companiilor care efectuează un transport economic este o altă modalitate prin care Scania demonstrează încă o dată cât de mult se concentrează pe promovarea unui transport sustenabil.

Topul Scania Driver Support (SDS) a fost realizat pentru camioanele care efectuează transport pe distanțe lungi. Clasamentul pentru anul trecut a fost făcut in funcție de următorii parametrii: distanța parcursă (peste 80,000 km/an), Scania Driver Support (anticipare, mers în pantă, frânare), mers din inerție, viteză medie, consum optim.

 

Daniel Din

DANIEL DIN

A obținut cele mai bune performanțe în 2016. Șofer al companiei Wheels Spedition, conduce un Scania R450. Acesta a obținut pe o distanță de 155. 000 km o medie SDS de 96% si următoarele rezultate: 98% pentru anticipare, 92% pentru abordarea dealurilor, 99% pentru folosirea franelor, peste 31.1% mers din inerție, o viteză medie de 72 km/h și un consum de 27.3 l /100 km.


GABRIEL PESCARIU

Gabriel PescariuUrmătorul clasat, șofer al companiei Romdyl Spedition. Conducând un camion Scania R410, a obținut un rulaj de 130.000 km și următoarele procentaje: 98% pentru anticipare, 92% mers în pantă, 98% pentru folosirea frânelor, peste 28.9% mers din inerție, o viteză medie de 66 km/h și un consum de 24.9 l /100 km.


MURARU ION

A ocupat locul 3. Șofer la Licurici Impex, conduce un R410 și a parcurs peste 134 000 km anul trecut, reușind să realizeze următoarele procentaje: 97% pentru anticipare, 91% mers în pantă, 97% pentru folosirea frânelor, 27,8 % mers din inerție, 68% viteză medie de și un consum de 27 l / 100 km.Muraru Ion Aplicațiile Scania Fleet Management sunt în permanentă dezvoltare, în momentul de față șoferul putând să își urmărească evoluția și scoruruile direct de pe telefon. Prin urmare, anul trecut s-a putut observa un progres substanțial de îmbunătățire ai parametrilor de conducere economică. Pragurile de diferențiere au devenit foarte mici, cu atât mai mult cu cât și numărul vehiculelor Scania conectate este de 220 000 de camioane global. Pentru o evaluare cât mai clară și corectă a șoferilor, Scania a dezvoltat, în noiembrie 2016 un model matematic ce calculează datele de condus și în funcție de datele de topografie. Astfel, “nu vor mai exista discordanțe date de cifre la mersul din inerție între un șofer care traversează Ungaria și unul care traversează România sau la numărul de frânări între un camion care efectuează grupaje pe distanțe mai scurte, față de unul care realizează curse pe distanțe foarte lungi”, a precizat Rareș Motoacă, responsabil Scania Driver Support în cadrul Scania România.




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings