Schmitz Cargobull predă companiei Blue River prima semiremorcă S.KOe COOL complet electrică din România

Prima semiremorcă Schmitz Cargobull S.KOe COOL complet electrică a fost livrată recent în România. Împreună cu alți reprezentanți ai Schmitz Cargobull AG, Roland W. Schacht, Director Regional Europa Centrală și George Badea, Regional Product Marketing Manager la Schmitz Cargobull România, au predat semiremorca complet electrică Directorului General al companiei de transport Blue River Alexandru Păun. În cadrul evenimentului de la sediul Schmitz Cargobull din Ciorogarla, au fost prezentate în detaliu avantajele semiremorcii integral electrice și a fost demonstrată în practică funcționalitatea acesteia.

„Blue River și Schmitz Cargobull sunt parteneri de afaceri de mulți ani și suntem încântați să putem oferi un vehicul eficient și durabil pentru transport cu temperatură controlată, sub forma remorcii frigorifice S.KOe complet electrice, ” a spus Roland W. Schacht. 

„Pentru Blue River, anul trecut a fost un an al repoziționării și al deciziilor îndrăznețe. Dorim să continuăm să promovăm electrificarea transportului de marfă în România și să acționăm astfel ca un reper pentru întreaga industrie a transporturilor. Remorca frigorifică integral electrică face parte din această strategie de sustenabilitate pe termen lung și suntem încântați că Blue River este primul transportator român care a adăugat acest vehicul în flota sa”, explică Alexandru Păun.

Schmitz Cargobull a investit de mulți ani în cercetare și dezvoltare pentru soluții de transport durabile și eficiente din punct de vedere energetic, făcându-l unul dintre pionierii în inovație în industria remorcilor. „Noua noastră semiremorcă S.KOe COOL complet electrică este o demonstrație clară a angajamentului nostru față de sustenabilitate și tehnologie de ultimă oră”, spune George Badea. 

Semiremorca S.KOe COOL complet electrică este echipată cu o unitate de răcire complet electrică cu electronică de putere integrată, o baterie de înaltă tensiune și un generator de axe. Vehiculul electrificat este, de asemenea, extrem de silențios și, astfel, permite livrarea în zonele urbane la primele ore ale dimineții, precum și seara târziu. Unitatea de răcire S.CU ep85 alimentată electric este proiectată pentru răcirea și încălzirea încărcăturii fără emisii și oferă o capacitate de răcire de până la 15.800 de wați și o capacitate de încălzire de 10.500 de wați. Bateriile înlocuiesc rezervorul de motorină iar axa electrificată a remorcii Schmitz Cargobull recuperează energia în timpul frânării. 

Schmitz Cargobull este lider de piață în producția de semiremorci și oferă soluții de transport fiabile și inovatoare pentru clienții din întreaga lume. 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings