Shell a deschis in Spania o noua statie de alimentare cu carburant, dedicata camioanelor

In septembrie, a fost deschisa in Spania o noua statie de alimentare Shell (cod statie 1905) in vecinatatea Irun, Urnieta, situata pe A-15, la doar 27 km de granita cu Franta.

Pe ruta Spania-Franta accesul se face direct din A-15, la km 160 (Andoain-Ergoien), iar pe ruta Franta-Spania, accesul se face la km 162 (Urnieta). Statia functioneaza non-stop si pune la dispozitia transportatorilor servicii complete, precum 9 culoare de alimentare cu combustibil de calitate Shell pentru vehicule de mare tonaj (inclusiv AdBlue direct la pompa), spații de parcare HGV, dusuri moderne, toalete si un magazin pentru soferi.

Statia Shell a fost construita pentru a inlocui actuala statie din Lezo/Irun (cod statie 1903), care face parte din categoria Super Economy. Acceptarea cardurilor in vechea statie Lezo/Irun se va incheia la data de 30 noiembrie 2018.

Statia Urnieta a fost deja inclusa in categoria Super Economy. Mai mult decat atat, pentru a face trecerea cat mai simpla posibil, conditiile comerciale care se aplica in prezent la Lezo/Irun, au fost aplicate deja si in statia Urnieta. Astfel, puteti beneficia de aceleasi conditii comerciale speciale, si combustibil de calitate Shell intr-o statie mult mai bine amplasata si echipata special pentru a raspunde nevoilor de alimentare pentru camioane.

Mai multe informatii despre statia Shell Urnieta si locatia acesteia, gasiti aici.

Pentru alte detalii, ne puteti contacta telefonic la 021.627.19.49 sau prin e-mail la office@tsg-euroshell.ro.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings