Shell investește în compania de forwarding digital InstaFreight

Shell a anunțat o investiție în InstaFreight. Scopul este „a ajuta la modelarea viitorului pieței europene de transport”

Shell Ventures și InstaFreight vor coopera în extinderea ofertelor digitale pentru companiile de marfă din Europa și, în general, dorește să accelereze în continuare digitalizarea transportului rutier de mărfuri și transformarea pieței de marfă.

Spre deosebire de procesele analogice și canalele de comunicare care pot fi adesea găsite în industria logistică, InstaFreight oferă clienților comerciali o alternativă digitală, care permite rezervarea rapidă și comodă a transporturilor. Tehnologiile Track & Trace duc, de asemenea, la o îmbunătățire a transparenței și să creeze logistică pentru ambele Actori, expeditori și transportatori, mai eficienți.

„Industria transportului de mărfuri suferă deja o perturbare substanțială, iar modelele digitale devin din ce în ce mai reușite. Suntem foarte mândri că am câștigat un jucător global atât de puternic ca Shell, precum investitorul și partenerul nostru. Cu fondurile suplimentare, vom continua creșterea rapidă, îmbunătățim în continuare tehnologia noastră și vom pune la dispoziția serviciilor noastre mai mulți expeditori și transportatori din toată Europa ”, spune Philipp Ortwein, co-fondator și director general al InstaFreight.

Jermaine Saaltink, Shell Ventures adaugă: „Investim în start-up-uri cu tehnologii și modele de afaceri care au potențial să schimbe piețele și să ofere soluții mai bune pentru clienți. Ne-a impresionat echipa de conducere a InstaFreight și ascensiunea pe care compania a obținut-o pe piață într-un timp scurt. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună cu ei și să facem parte din succesul lor continuu. ”

„Transportatorii noștri, care utilizează cardul de combustibil Shell, se confruntă cu așteptări crescânde ale clienților lor în ceea ce privește know-how-ul digital”, explică Parminder Kohli, Director General Dezvoltare de Afaceri la Shell Fleet Solutions.

Parteneriatul cu InstaFreight este destinat să ajute transportatorii să își optimizeze volumul de muncă, să devină mai profitabil cu afacerea potrivită și să le ofere transparența în timp real.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings