Se anunta o nou zi de proteste in Franta, sindicatele ies din nou in strada

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Franceză că sindicatele din SNCF (Compania națională de căi ferate) și RATP (Regia autonomă a transporturilor pariziene) au anunțat o zi de grevă pentru luni, 17 februarie 2020.

Vor fi perturbări în circulația feroviară, urbană și interurbană, precum și în rețeaua rutieră.

Totodată, sindicatele franceze au chemat la o nouă zi de mobilizare națională împotriva reformei pensiilor pentru ziua de joi, 20 februarie 2020.

Cetățenii români se pot informa în timp real în legătură cu situația din transporturile pariziene și zona Ile-de-France pe site-ul RATP: https://www.ratp.fr/informer/trafic/trafic.php și pe   https://www.ratp.fr/travaux-manifestations/manifestations.

Pentru a urmări circulația trenurilor în timp real, cetățenii români sunt rugați să consulte site-ul SNCF: www.sncf.com/fr/prevision-trafichttps://www.sncf.com/fr/itineraire-reservation/itinerairehttps://www.oui.sncfhttps://www.oui.sncf/aide/informations-situation-perturbee-etat-du-trafic-echange-et-remboursement .

Pentru rețeaua Transilien, se recomandă a fi consultată platforma dedicată: http://www.transilien.com.

Prognozele privind orarele de circulație vor fi comunicate pe site-ul SNCF cu o zi înainte, la ora 17:00.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings