Solutia telematica UTA SmartConnect® creste eficienta si transparenta costurilor

UTA, unul dintre cei mai importanți furnizori de carduri de combustibili și servicii din Europa, companie membră a grupului Edenred, își extinde portofoliul de servicii digitale cu UTA SmartConnect®, o soluție telematică prin care simplifică în mod semnificativ gestionarea flotelor auto. Noua funcționalitate este integrată în dispozitivul de taxe de drum UTA One®, oferind utilizatorilor acces rapid și simplificat atât la serviciile telematice, cât și la serviciile de taxe de drum.

„UTA SmartConnect® reprezintă un nou nivel în managementul flotelor. Dispozitivul nostru de taxare, UTA One®, este deja recunoscut în piață, iar acum este și mai performant datorită noii funcționalități telematice. Îmbinând telematica inteligentă și acoperirea taxelor de drum printr-un singur dispozitiv la nivel european, reușim să facem mobilitatea mai convenabilă și mai rentabilă pentru clienții noștri”, spune Carsten Bettermann, CEO al UTA.

Folosind UTA SmartConnect®, companiile de transport și logistică pot rămâne conectate la flotele lor auto în orice moment, indiferent de locația lor în Europa. Folosind urmărirea prin GPS, poziția și traseul fiecărui vehicul pot fi văzute în timp real, permițând managerilor de flote să prezică cu acuratețe sporită timpii de livrare  și să monitorizeze mai bine mișcarea mărfurilor în lanțurile logistice complexe. Rezultatul? Creșterea fiabilității în producție și a satisfacției clienților.

UTA SmartConnect® permite rapoarte detaliate, până la nivel de vehicul, care arată informatii cum ar fi ruta parcursă, consumul de combustibil etc. Soluția facilitează alimentarea eficientă a vehiculelor, care poate fi controlată prin intermediul notificărilor automate. În plus, UTA SmartConnect® arată cele mai apropiate stații unde șoferii pot alimenta la tarife speciale UTA. Pentru asta, trebuie doar să încarce punctele de acceptare UTA în dispozitivul de navigare sau în software-ul UTA SmartConnect®. Efortul planificării și administrării este astfel redus, economisind timp prețios șoferilor și managerilor de flote. În plus, sistemul telematic alertează șoferii cu privire la potențiale perturbări în trafic, astfel încât să poată fi luate în considerare rute alternative, destinatarii fiind informați despre eventualele modificări.

UTA SmartConnect® este activat prin soluția interoperabilă de taxe de drum UTA One®. Clienții existenți ai UTA pot iniția serviciul prin intermediul Contului de client UTA sau pe website-ul UTA. Clienții noi trebuie să aibă dispozitive UTA One® pentru a utiliza serviciul.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings