Statia Shell Berchem/Luxemburg va fi temporar inchisa!

In perioada 22-24 aprilie va fi restrictionat accesul catre statia Shell Berchem din Luxemburg, datorita unor lucrari de mentenanta la autostrada A3.

Accesul va fi restrictionat de vineri 22 aprilie, ora 21.00 pana duminica 24 aprilie, ora 23.00!

Pentru a preveni eventualele neplaceri cauzate de aceasta inchidere temporara, va rugam sa le transmiteti soferilor dumneavoastra aceasta informatie si sa ii directionati catre o alta statie Shell din zona. Cea mai apropiata statie Shell de Berchem este Shell Pontpierre, 4390 Pontpierre – Luxembourg, cod statie 0538. Harta statiei o gasiti AICI

De altfel, puteti directiona soferii catre orice alta statie Shell din Luxemburg, in functie de rutele tranzitate de vehiculele companiei dumneavoastra in aceasta perioada. Harta statiilor Shell Luxemburg o gasiti AICI!

Va reamintim faptul ca statia Shell Berchem a trecut de curand printr-un proces de modernizare, odata cu castigarea licitatiei pentru urmatorii 10 ani. Astăzi, după modernizare, Berchem este o experiență la superlativ pentru cei care intră în lumea Shell. Stația de alimentare este dotată cu toate serviciile destinate conducătorilor auto și camioanelor.
Mai multe detalii gasiti pe site-ul nostru, la rubrica Noutati.
SURSA: tsg-euroshell.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings