TimoCom TruckBan, portal dedicat restrictiilor de circulatie din Europa

Reglementările privind restricțiile rutiere pentru camioane în Europa sunt destul de complexe. Aceste restricții rutiere se aplică diferit de la o țară la alta, pe anumite distanțe, străzi și porțiuni de drum și în anumite intervale orare. Este foarte dificil sa memorezi toate restrictiile de circulatie din Europa. In sprijinul soferilor si nu numai, TimoCom a dezvoltat acest portal dedicat restricțiilor rutiere pentru camioane în Europa, TimoCom TruckBan, care este disponibil în 14 limbi.

În Germania, de exemplu, nu au permisiunea să se deplaseze în zilele de duminică sau de sărbătoare legală, în intervalul orelor  0 – 22, camioane cu o greutate totală admisă mai mare de 7,5 tone, precum și camioane cu remorcă. Există și excepții pentru autovehiculele care transportă anumite bunuri. Pentru o astfel de abatare se achită o amendă de 120 de euro. În plus, această încălcare poate fi imputată deținătorului vehiculului, deoarece catalogul de amenzi prevede achitarea unei amenzi de 570 euro. Complicațiile apar și pentru restricțiile rutiere pe timp de vară. Camioanele cu o greutate totală mai mare de 7,5 tone, precum și camioanele cu remorcă nu au voie să se deplaseze pe autostradă și pe străzile naționale începând cu data de 1 iulie și până la 31 august, în zilele de sâmbătă, în intervalul orelor 7-20.

TimoCom este o aplicație interesantă în special pentru expeditori și șoferii de camion. Așadar, acest portal servește ca mediu de sprijin pentru planificarea rutelor și mulțumită optimizării pentru dispozitivele mobile, și ca sursă de informații utile pentru toți șoferii din Europa.

SURSA: TIMOCOM

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings