Tren nou pentru containere și semiremorci între Brescia și Rotterdam

Datorită operatorului de terminale C.RO Ports și operatorului feroviar italian Hannibal, CLdN CARGO și-a îmbunătățit considerabil conectivitatea intermodală existentă între Benelux și Italia. Compania de transport poate oferi acum atât clienților de remorcă cât și de containere un serviciu feroviar suplimentar între Rotterdam și Milano, cu plecări săptămânale din Milano, precum și Rotterdam marți, joi și sâmbătă, conectându-se perfect la serviciile CLdN pe mare, iar in UK (zilnic) și Irlanda (de 4 ori pe săptămână).

Necesitatea transportului feroviar și maritim, ca alternativă la transportul rutier de mărfuri a facut un salt uriaș datorita Brexit și pandemie. Prin implementarea unor opțiuni de transport suplimentare și a capacității de transport de marfă, CLdN CARGO a putut să le ofere clienților săi alternative la transportul rutier. Sunt și vor fi gata să răspundă oricărei cereri suplimentare ale clienților într-un mod sigur, curat și rentabil.

CLdN CARGO oferă servicii de transport în toată Europa, pe baza parcului extins de containere, remorci și platforme. Datorită unei echipe de experți și printr-o rețea extinsă de parteneri, aceștia acționează ca un ghișeu unic pentru toate cerințele de transport multimodal ale clienților lor.

După ce a început expansiunea pe piața italiană în decembrie anul trecut cu numirea unui agent comercial exclusiv, pe 14 februarie 2022 compania intermodală luxemburgheză CldN face un nou pas în Peninsula cu noua legătură feroviară între terminalul Magli Intermodal Service din Montirone, treisprezece. kilometri de Brescia și terminalul său Ro-Ro din Rotterdam. Serviciul va funcționa de trei ori pe săptămână și va putea transporta containere și semiremorci. 

Terminalul Mis di Montirone a fost recent modernizat pentru a crește lungimea trenului și capacitatea de manipulare, ceea ce a necesitat o investiție de douăzeci de milioane de euro.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings