TSG-euroShell – recomandari importante privind stationarea in parcarile Aire sur l’Adour Nord si Sommesous din Franta

Fiecare parcare din Franta are propriile reguli de stationare, va rugam sa le recomandati conducatorilor auto sa citeasca cu atentie aceste reguli.

Nu stationati intr-o parcare pe autostrada mai mult decat limita de timp impusa. Un exemplu clar se refera la o taxare suplimentara ce poate sa apara in conditile nerespectarii timpilor de parcare din Sommesous! Cititi AICI toate informatiile necesare!

Deasemenea, in parcarea din zona Aire sur l’Adour Nord – Sud Vestul Frantei, langa A65 (harta parcarii o gasiti AICI) timpul maxim de stationare, fara a fi taxat suplimentar, este de 30 de minute. Dupa aceasta perioada se percepe un tarif suplimentar care poate ajunge si pana la 80 euro/zi!

In cazul in care platiti taxele de drum din Franta prin intermediul aparatelor ITR Plus, acest tip de taxare suplimentara pentru nerespectarea timpilor de stationare, va fi facturat de concesionarul autostrazii respective catre Axxes si ulterior catre compania dumneavoastra!

Pentru a evita sa platiti suplimentar tranzactiile inregistrate in sistem cu denumirea “longest route- cea mai lunga ruta posibila” (TLPC), este foarte important ca utilizatorii aparatelor (conducatorii auto) sa tina cont si de urmatoarele recomadari. Click aici pentru document!

Daca aveti si alte intrebari nu ezitati sa ne contactati.

echipa TSG-euroShell, mereu alaturi de dumneavoastra!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings