Un milion de kilometri pentru FUSO eCanter

După doi ani în operațiuni cu clienții, parcul FUSO eCanter a obținut un milion de kilometri, condus local fără emisii. Clienții operează acum aproximativ 150 de vehicule în New York, Tokyo, Berlin, Londra, Amsterdam, Paris și Lisabona. Mai multe livrări urmează să fie urmate succesiv.

Hartmut Schick, președinte și CEO la Mitsubishi Fuso Truck & Bus Corporation și șeful Daimler Trucks Asia: „Cu peste un milion de kilometri conduși în operațiuni zilnice în șapte orașe de pe trei continente, eCanter-ul nostru FUSO și-a dovedit fiabilitatea și capacitatea de producție în serie. În același timp, obținem informații valoroase pentru dezvoltarea generației următoare. FUSO continuă astfel să sublinieze rolul său de pionierat în domeniul vehiculelor comerciale cu energie electrică. ”

O distanță de un milion de kilometri este egală cu conducerea în jurul lumii de 25 de ori de-a lungul ecuatorului. Numărul de kilometri acumulați este cu atât mai impresionant, având în vedere operațiunile obișnuite ale clienților, în care FUSO eCanter acoperă de obicei o distanță de 30 până la 80 de kilometri pe zi. Cu o autonomie de 100 de kilometri, vehiculul de 7,49 tone satisface cu ușurință cerințele de distribuție pe raza scurtă a orașelor din interiorul orașului.

Dezvoltare continuă către producția de serii mari

FUSO eCanter este primul camion electric cu putere ușoară din lume în producția de serie mică. FUSO a sărbătorit lansarea globală a FUSO eCanter la New York în septembrie 2017 și de atunci a livrat vehiculul către numeroși clienți de pe glob.

În prezent, inginerii Daimler colectează date și feedback cu privire la funcționarea zilnică a vehiculului, profilele de rută și caracteristicile de încărcare împreună cu clienții. Aceste informații se transferă apoi în dezvoltarea continuă a viitoarei generații de eCanter FUSO. FUSO eCanter este produs în Kawasaki, Japonia și în Tramagal, Portugalia.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings