UTA One® Move – Cel mai nou dispozitiv de taxare pentru autovehiculele uşoare şi transportul de pasageri

UTA, unul dintre principalii furnizori de carduri de combustibil și servicii din Europa, își extinde portofoliul de soluții interoperabile pentru taxe de drum cu UTA One® Move, o nouă unitate de bord pentru procesarea taxelor de drum în patru țări europene. Soluția este concepută pentru vehicule de până la 3,5 tone şi înălţimea sub 3 metri, inclusiv mașini, monovolume și autoutilitare comerciale.

Carsten Bettermann, CEO UTA, spune: „Oferim de mulți ani soluții pentru decontarea taxelor de drum, cum ar fi UTA One®, care s-a impus pe piată oferind mobilitate pan-europeană pentru clienții noștri din sectorul de transporturi și logistică. Cu UTA One® Move, lansăm acum un nou produs care extinde accesul la servicii integrate și către clasa de vehicule uşoare. Această mișcare ne duce încă un pas înainte în misiunea noastră de a deveni un furnizor de servicii de mobilitate cu un portofoliu single-source.”

UTA One® Move permite facturarea rapidă și eficientă a taxelor de drum și parcare în Franța, Italia, Portugalia și Spania, inclusiv în zona de trafic restricționat din centrul istoric al orașului Milano. În plus, soluția poate fi utilizată pentru rezervarea şi decontarea serviciului de feribot Caronte între Italia continentală și Sicilia.

UTA One® Move se adresează managerilor de flote și șoferilor din Franța, Italia, Portugalia și Spania, precum și clienților internaționali care tranzitează aceste țări. În plus față de gestionarea facilă a taxelor de drum, noua unitate de bord îi ajută pe administratorii de flote să simplifice și să optimizeze procesele administrative. De exemplu, procesarea electronică și facturarea clară elimină nevoia de a gestiona numerar și documente administrative bazate pe hârtie, economisind timp. De asemenea, utilizatorii pot efectua cu ușurință modificări ale datelor vehiculelor și numerelor de înmatriculare, online, din Contul de Client UTA.

Creat pentru a fi instalat rapid și ușor pe parbrizul vehiculului, UTA One® Move este livrat complet configurat. Unitatea de bord are baterii incluse, astfel că nu este necesară o sursă de alimentare externă. UTA One® Move este acum disponibil pentru comenzi pe www.uta-romania.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings