Utilizatorii aparatelor Satellic Belgia trebuie sa actualizeze softul pentru a functiona dupa 1 iulie 2017

TSG – euroShell informeaza ca, de la 1 iulie 2017, tarifele pentru plata taxelor de drum se vor modifica in regiunile Flandra și Bruxelles din Belgia, iar pe harta valoneza de taxe se adauga 33 km de drumuri taxabile.

Odata cu modificarea grilei de tarife din Belgia, furnizorul aparatelor Satellic avertizeaza ca TOATE aparatele pe care le detineti trebuie sa fie actualizate cu noua versiune de soft (5.17) pentru a se efectua taxarea pe noua grila de tarife.

Ce aveti de facut?

Actualizarea aparatelor Satellic se poate face oriunde in Europa. In acest sens, va rugam sa tineti aparatele permanent in priza si la prima stationare de minim 15 minute folositi pasii de AICI pentru a verifica daca aparatul este actualizat.

In cazul in care sunteti in Belgia, ramane in continuare valabila obligativitatea de a tine aparatul Satellic in priza permanent.

In momentul in care se fac actualizarile de date, aparatul va afisa un led rosu. In cazul in care sunteti in Belgia, acest led rosu inseamna ca trebuie sa va opriti urgent la cea mai apropiata parcare. Dupa aproximativ 15 minute de stationare, aparatul va reveni la ledul verde si dumneavoastra puteti circula mai departe. In cazul in care sunteti in alte tari decat Belgia si va aparea ledul rosu, actualizarea se va face automat in momentul in care masina este oprita.

In cazul in care, in timp ce circulati in Belgia, se aprinde ledul rosu va rugam sa opriti imediat si sa sunati la numerele de urgenta din Belgia +32 78 15 15 15+32 2 416 0 416 sau la TSG euroShell 0040 216 27 19 49 (in intervalul 08.30-17.30) si sa urmati instructiunile oferite! Aceasta eroare trebuie anuntata imediat si la dispeceratul companiei dumneavoastra.

Masuri preventive recomandate:

  • In cazul in care aparatul nu se actualizeaza pana la data de 25.06.2017 desi a fost permanent in priza, va rugam sa inlocuiti aparatul la cel mai apropiat punct Satellic din Belgia;
  • Aparatul nou achizitionat, in mod normal este actualizat automat cu versiunea de soft corecta. Totusi, va recomandam sa verificati din nou acest lucru pentru a elimina orice posibilitate de a fi amendati;
  • In cazul in care aveti OBU-uri de rezerva, va recomandam sa le tineti permanent in priza ca sa se poata face actualizarea. Nu intrati in Belgia fara sa verificati daca aveti versiunea de soft corecta.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings