Grupul Volvo oprește producția din cauza lipsei semiconductorilor

Există o penurie globală de semiconductori, numiți convenabil cipuri, necesare în fabricarea vehiculelor. Producătorii de autoturisme suferă mult de acest lucru, iar Volvo Trucks este forțată să oprească producția de camioane timp de două până la patru săptămâni în al doilea trimestru, de la începutul lunii aprilie.

Volvo Group nu spune exact care fabrici vor fi închise, dar vorbește despre producția globală care a fost afectată. Alte părți ale grupului Volvo (autoturisme, autobuze) sunt, de asemenea, așteptate să fie afectate de lipsa acestor semiconductori.

Viziunea lanțului global de aprovizionare cu semiconductori și alte componente este în prezent foarte limitată și există o mare incertitudine cu privire la dezvoltare.

Se așteaptă ca perturbările să aibă un impact negativ asupra câștigurilor și asupra fluxului de numerar. Grupul Volvo și partenerii săi de afaceri fac tot posibilul pentru a minimiza numărul de vehicule afectate și impactul asupra clienților, rămânând flexibili pentru a crește producția acolo unde este posibil.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings