Volvo primește o comandă pentru 100 de camioane electrice de la DFDS

Volvo Trucks a primit o comandă pentru 100 de camioane electrice de la compania de logistică DFDS. Cu această ultimă comandă, DFDS aproape și-a dublat flota de camioane electrice Volvo la 225 de camioane în total – cea mai mare flotă de camioane electrice grele din Europa.

95 de camioane electrice Volvo sunt operaționale în prezent în Suedia, Danemarca, Lituania, Belgia și Țările de Jos, restul de 30 urmând să fie livrate în 2024. Datorită parcului său de camioane electrice în creștere, DFDS a redus emisiile de gaze cu efect de seră cu 1.516 de tone până la sfârșitul anului. 2023.

Noile camioane electrice vor fi implementate în nouă piețe din Europa, inclusiv Marea Britanie, Irlanda, Țările de Jos, Belgia și Suedia. Camioanele vor fi modele actualizate și mai eficiente din punct de vedere energetic Volvo FH Electric și FM Electric. 

DFDS are în prezent cea mai mare flotă de camioane electrice grele din Europa și este în curs de a-și atinge obiectivul de a avea cel puțin 25% din flota de camioane electrificată până în 2030.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings