Waberer’s a anulat o comanda de 300 camioane si va reduce numarul soferilor

Compania de transport rutier a anulat o comanda de 300 camioane si de asemenea va reduce numarul soferilor.

Noul director general al Waberer’s International, germanul Robert Ziegler, anunta cateva „schimbări majore”

Prima este o restructurare flotei, ceea ce înseamnă, în practică, anularea unei comenzi pentru trei sute de vehicule noi, cu posibilitatea de a reduce în continuare numărul camioanelor „dacă profitabilitatea parcului nu se ameliorează în mod suficient”.

 Descarca GRATUIT aplicatia e-camion.ro

Al doilea pas constă în reducerea costurilor, atât a celor de producție (cum ar fi combustibilii), cât și a celor rezultate din contracte externe. Ziegler a anticipat, de asemenea, o „reducere semnificativă a angajaților”, majoritatea fiind șoferi.
Acestea sunt măsurile pe termen scurt, „trebuie să fim mai agili sa raspundem nevoilor clientilor nostri si schimbărilor in sectorul transporturilor europene și regionale. Afacerile noastre depind prea mult de flota noastră și este nevoie de un echilibru mai bun”, explica directorul general, adaugand ca compania trebuie sa „se impuna ca un partener de incredere care ofera clientilor servicii de inalta calitate”. Discursul sau se încheie afirmand ca „2019 va fi un an de transformare pentru Waberer’s”.

SURSA: transportoeuropa.it
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings