XPO LOGISTICS a lansat serviciul MEGA-TRUCK in Portugalia

XPO Logistics, lider mondial în furnizarea soluțiilor de transport și logistică, a anunțat lansarea noului său serviciu mega-camion în Portugalia, după aprobarea Institutului de Mobilitate si Transport. Mega-truck-ul companiei XPO va face livrări dedicate societății portugheze Sociedade Central de Cervejas de la fabrica de bere din Vialonga și a complexului său de colectare și îmbuteliere pentru apa Luso din Vacariça către clienții săi din zonele Porto, Azambuja și Algarve.

XPO este un pionier al serviciului mega-camion din Spania, unde a fost unul dintre primii furnizori de transport care a obținut autorizația pentru camioanele mega în 2016. Noul vehicul EMS al lui XPO în Portugalia are o lungime de 25,25 metri și o încărcătură maximă de 60 tone. Mega-camioanele se estimează că reduc emisiile de CO2 cu până la 20% din cauza eficienței transportului, inclusiv o capacitate de încărcare mai mare. 

Massimo Marsili, directorul de transport pentru XPO Logistics, Spania, Portugalia și Maroc a declarat: „După lansarea cu succes a mega-camioanelor din Spania, putem ajuta clienții noștri portughezi să atingă obiectivele de mediu cu aceeași eficiență. Dorim să continuăm să investim în soluții inovatoare care reduc amprenta de carbon a operațiunilor noastre de transport „.

XPO are un total de 15 mega-camioane în flota de transport din Spania și intenționează să crească numărul de rute mega-camion în Spania și Portugalia în 2019.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings